GSam Battery Monitor: Μάθε τα ΠΑΝΤΑ για την μπαταρία του smartphone σου (Video). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-mKO4WVGuEtg/WMMPAGBspiI/AAAAAAAAfhQ/wcVJWcV4eH4HkNFsspy5sfOLlX_IDfh8wCLcB/s72-c/GSam_Battery_Monitor.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Σε όλα τα Android smartphones, εντός του μενού των ρυθμίσεων θα βρείτε την ενότητα μπαταρία, όπου μπορείτε να δείτε κάθε φορά κάποια στοιχεία για την χρήση της. Πέραν όμως από το screen on time δεν μπορείτε να εξάγετε αλλά ασφαλή συμπεράσματα.
Εδώ έρχεται το GSam battery monitor, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τι συμβαίνει στη συσκευή σας.

GSam Battery Monitor – Βασικές λειτουργίες.

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι το GSam Battery Monitor δεν υπόσχεται να βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.
Αυτό που κάνει είναι να σας δώσει την πληροφορία που εσείς μετά θα χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Η εφαρμογή πέρα από τα βασικά στοιχεία όπως συνολική ώρα που είναι ανοιχτή η συσκευή και ο χρόνος ανοιχτής οθόνης, προσφέρει και πολλά περισσότερα στατιστικά.
Στην πρώτη οθόνη τη συσκευές θα βρείτε στατιστικά για το πόση ώρα το τηλέφωνο ήταν αδρανές, πόσο είχατε το Wi-Fi ανοιχτό και κάποια ακόμα στοιχεία όπως ο μέσος όρος όλων των μετρήσεων.

GSam Battery Monitor – Advanced λειτουργίες.

Αν μάλιστα «βουτήξετε» και πιο βαθιά θα βρείτε απίστευτα αναλυτικές πληροφορίες για τις εφαρμογές και την χρήση τους, και το σημαντικότερο, θα εντοπίστε wake locks που πιθανόν να ξεζουμίζουν την μπαταρία σας.
Οπότε με αυτά τα στοιχεία διαθέσιμα θα μπορέσετε να προσαρμόσετε την χρήση σας, ανάλογα.
Επίσης, προσφέρονται και κάποια χρήσιμα έξτρα, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση εικονιδίου στην κορυφή της οθόνης και η ύπαρξη widget για το desktop σας.

Για να κατανοήσετε και εσείς λοιπόν καλύτερα την συμπεριφορά της μπαταρίας της συσκευής σας, κατεβάστε το GSam Battery Monitor δωρεάν από το Play Store.

Δείτε το βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)