Shazam: App αναγνώρισης τραγουδιών για smartphones και tablets. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-yNgPHMH9nbE/WKH9-yOFSMI/AAAAAAAAejE/VkO-ao1iFnUuYW5z8aumAbz43rh57SIUQCLcB/s72-c/Shazam.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Πρόκειται για την εφαρμογή που τα ξεκίνησε όλα και κατάφερε όσο λίγες να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.
Παραμένει στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εφαρμογών με τα περισσότερα downloads και το όνομά της συνεχίζει να ταυτίζεται με την κατηγορία αυτή.

Σας δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστα tags (αναγνωρίσεις τραγουδιών) και παραμένει η εφαρμογή που συνδυάζει καλύτερα από όλες την ταχύτητα αναγνώρισης και την ακρίβεια.
Τις «αρετές» της αυτές τις επιβεβαίωσε και στις δοκιμές μας όπου αναγνώρισε τα περισσότερα ξένα και ελληνικά τραγούδια (νέες κυκλοφορίες).
Όσον αφορά την ταχύτητα, μοιράστηκε την πρώτη θέση με το SoundHound.

Από τη στιγμή που η εφαρμογή αναγνωρίσει το τραγούδι, έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε ένα μικρό απόσπασμα του, να το ακούσετε μέσω του Spotify (αν είναι εγκατεστημένο), να δείτε το σχετικό μουσικό βίντεο στο YouTube, να δείτε τους στίχους του αλλά και τη δισκογραφία του καλλιτέχνη, καθώς και να το αγοράσετε (από Amazon, Play ή iTunes).

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η δυνατότητα να δημοσιοποιήσετε ένα tag σε κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, να δείτε ποια tags δημοσιοποιούν οι φίλοι σας σε αυτό, αλλά και δημιουργήσετε playlists στο Rdio με τα tags σας.
Επίσης, σας ενημερώνει για τις νέες μουσικές επιτυχίες που παίζονται αυτόν τον καιρό

Android:

iOS:

Windows Phone:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)