MailChimp: Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα Newsletter. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgM0y0HTSyRNkoKs-yVIM73RGWeTWV479ygAy1dj8JDkhxBn2RxM5KdGZs9t21tqBw1xLq465KTmBUr7b_8NciG5rSaooWbfCL3J5avrV1s8j-zXkF_8HmbNGGkeeMs1WFQFMcd-09VLw/s72-c/MailChimp.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το MailChimp παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες τόσο σε αρχάριους, όσο και σε πιο έμπειρους χρήστες σε σχέση με τη διαδικασία του email marketing.

Διαθέτει έναν πολύ εύχρηστο editor, αρκετά layouts για να επιλέξεις τη δομή που σε εξυπηρετεί για κάθε newsletter σου, αλλά και πολλά έτοιμα templates για να πάρεις ιδέες.

Δείτε τα:


Παράλληλα, σου παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσεις custom CSS, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να φτιάξεις ένα design εντελώς δικό σου, ενώ διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό παραμετροποιήσιμων signup forms, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τα αυτοματοποιημένα emails που θέλεις να αποστέλλεις στους αναγνώστες σου (π.χ. confirmation email, thank you email, ενημέρωση στοιχείων κ.λπ.)


Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία δωρεάν, καθώς παρέχει ένα αρχικό πλάνο χωρίς χρέωση με όριο του 2.000 subscribers και τα 12.000 emails ανά μήνα.

Η δωρεάν έκδοση περιέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο email marketing.
Αν στο μέλλον δεις ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται, μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά ενός πακέτου.

Διαθέτοντας ένα premium πακέτο, έχουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε ποια χρονική στιγμή θέλουμε να αποσταλούν τα newsletters, προσαρμοσμένη στη ζώνη ώρας του κάθε παραλήπτη, χωρίς να απαιτείται η φυσική μας παρουσία, ενώ μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε A/B testing, σε περίπτωση που θέλουμε να δοκιμάσουμε την αποτελεσματικότητα δύο διαφορετικών ιδεών.

Παράλληλα, μπορούμε να αφαιρέσουμε το λογότυπο του MailChimp, ώστε να προσωποποιήσουμε ακόμη περισσότερο τα emails μας.

Τέλος, μετά την αποστολή της καμπάνιας μας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα στατιστικά και την απήχηση που έχει, αφού στα reports των newsletters μπορούμε να δούμε πόσες φορές την άνοιξαν οι παραλήπτες, σε πόσα και σε ποια links έκαναν "κλικ", αλλά και τις δημοφιλέστερες τοποθεσίες από όπου την είδαν.

Βέβαια, υπάρχουν και οι φορές που συναντάμε δυσκολίες, όπως για παράδειγμα στο θέμα της σωστής προβολής των newsletters στις διάφορες φορητές συσκευές.
Ευτυχώς, όμως, η τεχνική υποστήριξη που διαθέτει το MailChimp στις premium εκδόσεις, είναι εξαιρετικά άμεση και πολύ βοηθητική, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οπότε τυχόν προβλήματα τελικά επιλύονται.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)