Κατεβάστε Δωρεάν το Photo Transfer App. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-M5XPygCAW8w/V-5VpWMM2NI/AAAAAAAAdog/VZ3RrgDDUAA1HhBCGQImT-iHLESUrBrZwCLcB/s72-c/Transfer%2BApp.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Θέλετε να μεταφερθείτε τις φωτογραφίες σας από το iPhone στο υπολογιστή σας..;;; ή θέλετε να μεταφερθείτε τις φωτογραφίες σας από το iPhone στο iPad...;;;
Ε... τότε θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε μια εφαρμογή, για να σας διευκολύνει τα πράγματα.
Και η καλύτερη εφαρμογή για αυτή τη δουλειά είναι το Photo Transfer App.

Κατεβάστε δωρεάν το Photo Transfer AppΕάν μεταφερθείτε σε άλλη συσκευή τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Photo Transfer. Εάν επιθυμείτε να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σας τότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε και την εφαρμογή σύνδεσμο στον υπολογιστή σας.
Η εφαρμογή επίσης σας επιτρέπει να στείλετε φωτογραφίες στην υπηρεσία iCloud.

Επίσης το Photo Transfer App είναι μια εφαρμογή για μεταφορά φωτογραφιών από iPhone, μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε android, μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε mac, μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε Samsung μεταφορά φωτογραφιών από iPhone σε υπολογιστή κ.τ.λ.

Το Photo Transfer App κοστίζει $2,99, αλλά σήμερα μπορείτε να τον αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Συμβατότητα: Απαιτεί iOS 7.0 ή μεταγενέστερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.

Οι τιμές των προσφορών μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμής, για αυτό τo Στάλες στο γαλάζιο ® δεν ευθύνονται για τις αλλαγές.
Οι τιμές είναι έγκυρες την στιγμή του δημοσιεύθηκε το άρθρο.Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)