Η Google με Doodle σας εύχεται «Καλή Παραμονή Πρωτοχρονιάς!». |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-9jzKFDNgdJo/WGeQPJlSE-I/AAAAAAAAd1M/woCcNrwW8hMMOCScpJO2IaNlmDIEDkvVgCLcB/s72-c/new-years-2016.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Καλή παραμονή Πρωτοχρονιάς εύχεται σ’ όλο τον κόσμο η Google μ’ ένα ξεχωριστό doodle.

Πρόκειται μάλιστα για το τελευταίο Google doodle του 2016.
Φέτος η Google επέλεξε να υποδεχθεί το νέο έτος μ’ ένα animation! Ένα ρολόι και μερικά μπαλόνια είναι πρωταγωνιστές σ’ αυτό.
Τα μπαλόνια αναμένουν να πάει 00:00 προκειμένου να ελευθερωθούν και να ξεκινήσει η γιορτή!

Δείτε το σημερινό Doodle.


Τονίζεται ότι σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, κατά παράδοση τα παιδιά γυρνάνε στις γειτονιές από σπίτι σε σπίτι λέγοντας τα κάλαντα, αλλά και οι νοικοκυρές ετοιμάζουν την Βασιλόπιτα, η οποία κόβεται με την αλλαγή της χρονιάς!

Εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η αλλαγή του χρόνου να σας βρει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)