Τρεις Επεκτάσεις για προγραμματιστές στην εξατομίκευση του Chrome. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-b-Nj8qOPyx4/WB9O1lWU81I/AAAAAAAAdvs/eLU3gjAdblEl4ovtJHWOZIyk0TDds_yugCLcB/s72-c/Accessibility_Developer_Tools.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Accessibility Developer Tools


Eίναι μια επέκταση για το Google Chrome που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Google Accessibility. Η επέκταση προσθέτει ένα επιπλέον πίνακα στο συρτάρι εργαλείων προγραμματισμού που ονομάζεται «Audits».


Σε αυτό το πλαίσιο, μπορούμε να τρέξουμε το Audits στη σελίδα που σχετίζονται με την αξιοποίηση του δικτύου, Web Page Performance, και φυσικά την Προσβασιμότητα.
Η Ελεγκτική Προσβασιμότητα θα δοκιμάσει την ιστοσελίδα ενάντια σε έναν προκαθορισμένο κατάλογο ελέγχων και θα σας δώσει τις ανάλογες απαντήσεις-στοιχεία.


ChromeVoxΤο ChromeVox είναι ένα απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης για το Google Chrome, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί ως επέκταση.
Μόλις ενεργοποιηθεί, θα σας επιτρέψει να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα μέσα από αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


High Contrast


High Contrast είναι μια επέκταση για το Google Chrome που σας επιτρέπει να αλλάξετε τους συνδυασμούς χρωμάτων της κάθε σελίδας σε υψηλή αντίθεση.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)