Μια τρισδιάστατη απεικόνιση του ηλιακού συστήματος φτιαγμένη με CSS από τον Julian Garnier (Tutorial - Code). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-Ygy7Zsujuxc/V3ZR-wk9kZI/AAAAAAAAcvA/_WFkkGgisNADIC0Wx1cxEGrzSbVNjeaXwCLcB/s72-c/Animated_solar_system_made_of_CSS.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Δεν θα το πιστέψετε αλλά το "πλανητικό" μπαλέτο γίνεται χωρίς τη χρήση plugins!
Το animation είναι εξαιρετικά ομαλή - εφ 'όσον είστε χρησιμοποιώντας ένα ενημερωμένο πρόγραμμα περιήγησης, ότι είναι

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για σχεδιασμό ιστοσελίδων για να εκτιμήσει αυτό το κινούμενο μοντέλο του ηλιακού συστήματος, άλλο ένα από τα καλύτερα παραδείγματα CSS έχουμε βρεθεί.

Δημιουργήθηκε από τον Julian Garnier και μας δείχνει τους οκτώ πλανήτες σε τροχιά γύρω από τον ήλιο σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη απεικόνιση (2D 3D) με παραμέτρους στην δεξιά πλευρά της σελίδας, την ταχύτητα, το μέγεθος και την απόσταση από τον ήλιο, επιλέγοντας τον καθένα ξεχωριστά.

Ο παρακάτω κώδικας εμφανίζει όλο το HTML της σελίδας της απεικόνισης... και ότι χρειάστηκε για να φτιαχτεί.

See the Pen CSS 3D Solar System by Julian Garnier (@juliangarnier) on CodePen.Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)