Τα Νέα χαρακτηριστικά του Adobe Photoshop CC 2014 (Videos). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://3.bp.blogspot.com/-y-PPN0RfIqo/V7ssZsWCqJI/AAAAAAAAdcA/tUFN-yqJS7E7Sn84GYD0J301Yd3HZpZrQCLcB/s72-c/photoshopcc2014.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η Adobe ανακοίνωσε την αναβάθμιση στη σουίτα εφαρμογών Creative Cloud. Ας δούμε περιληπτικά τι νέο υπάρχει στο Photoshop CC 2014:

Typekit.TypeKit είναι η βιβλιοθήκη fonts της Adobe. Αν ανοίξετε κάποιο αρχείο και λείπει κάποια γραμματοσειρά, το Photoshop θα ελέγξει αυτόματα τη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών του typekit για να το βρει και να το κατεβάσει.
Τη συγκεκριμένη στιγμή το Typekit περιέχει πάνω από 1100 γραμματοσειρές.
Για γρήγορη προεπισκόπηση στις γραμματοσειρές του Typekit, μπορείτε να επιλέξετε ένα Type Layer και απλά να περάσετε το ποντίκι πάνω από το font που σας ενδιαφέρει και να βρείτε την πιο κατάλληλη γραμματοσειρά.

Εξυπνότερα Smart Guides.Αν κρατήσετε πατημένο το Cmd (σε Mac) και το Ctrl (σε Windows), τα Smart Guides σας δείχνουν την απόσταση από την άκρη του καμβά, και την απόσταση από άλλα αντικείμενα πατώντας τα ίδια πλήκτρα και περνώτας το mouse πάνω από ένα αντικείμενο.
Τα Smart Guides σας βοηθούν επίσης να έχετε ίσες αποστάσεις όταν μετακινείτε η κάνετε duplicate αντικείμενα.

Βελτιωμένα Smart Objects.Μετά την τελευταία αναβάθμιση που μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε Linked Smart Objects, πλέον μπορούμε να μετατρέψουμε Embedded Smart Objects σε Linked.

Focus Masks.Όταν έχετε μια φωτογραφία που το θέμα είναι εστιασμένο, ενώ το φόντο είναι εκτός εστίασης, είναι πολύ εύκολο πλέον να επιλέξετε το θέμα με αυτό το εργαλείο.

Blur Gallery motion effects.Το Path Blur και το Spin Blur είναι δυο εργαλεία για να εξομοιώσετε θόλωση σε καμπύλη η σε αντικείμενα που περιστρέφονται.
Τα δυο αυτά νέα εργαλεία προσθέτονται στην βιβλιοθήκη με τα Field Blur, Tilt Shift Blur, και Iris Blur.

Focus Masks.

Nέα χαρακτηριστικά του Photoshop CC 2014.

Photoshop CC για σχεδιαστές.


Περισσότερες πληροφορίες για την νέα έκδοση του Photoshop θα βρείτε εδώ.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)