Πείτε αντίο για πάντα στα Windows XP αλλά χωρίς να χάσετε το παραμικρό με το PCmover Express (Tutorial). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-sU98x9UpqHg/VyszIN4yiDI/AAAAAAAAb2A/9MGXwrnmq1wB2gEUDZCqYaS6k4ih6hNaACLcB/s72-c/PCmover%2BExpress.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η Microsoft προσφέρει δωρεάν το εργαλείο PCmover Express για να σας διευκολύνει κατά τη μετάβαση από τα Windows XP στα Windows 7 ή τα Windows 8.1.

Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και δύο χρόνια, η Microsoft έχει σταματήσει ολοκληρωτικά τις ενημερώσεις για τα Windows XP με SP3 στις 8 Απριλίου 2014.

Αν είστε από τους τελευταίους που έχετε ακόμη το γερασμένο λειτουργικό στον υπολογιστή σας και σκοπεύετε να μεταβείτε σε μία πιο πρόσφατη έκδοση όπως τα Windows 7 ή τα Windows 8.1, το PCmover Express είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Το PCmover Express θα αναλάβει να αντιγράψει τα προσωπικά σας αρχεία, τα videos, τη μουσική και τους λογαριασμούς χρηστών στο νέο σας υπολογιστή μέσω δικτύου έτσι ώστε η μετάβαση να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη.
Η δωρεάν έκδοση του εργαλείου αρκεί για αυτή τη διαδικασία και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν τις επόμενες ημέρες μέσα από τη σελίδα της Microsoft.

PCmover Express δωρεάν για να πεις αντίο για πάντα στα Windows XP.

Παράλληλα, μία φορά το μήνα η Microsoft θα σας ειδοποιεί για τη λήξη υποστήριξη των Windows XP μέσα από το λειτουργικό, αν έχετε επιλέξει να ενημερώνετε τον υπολογιστή σας μέσω του Windows Update.

Το εργαλείο PCmover Express προφανώς απευθύνεται στους λιγοστούς οικιακούς χρήστες των Windows XP και όχι σε επιχειρήσεις.


Δείτε την αναλυτική παρουσίαση (στα Αγγλικά) στο παρακάτω βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)