Κατεβάστε Δωρεάν το νέο Touch Office στα Windows 10. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_CpfwETTFYalP7NVrf4wv-BhoQAqvqTQ4xUHpMfzXxF7016BsG0giCqNBUoLISxKRcF1Tx2Nh4u1xDgqQVpOpJQt4gHHCVBcKMPds9ULEV1Rj9bJx4LrzIJ38kA3-uCj5ezD8Y47kz-0/s72-c/Office+Touch+Apps+for+Windows+10.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η Microsoft κυκλοφόρησε τις δοκιμαστικές «preview» εκδόσεις των Word, Excel και PowerPoint σχεδιασμένες για να λειτουργούν καλύτερα σε οθόνες αφής.
Οι νέες touch εφαρμογές του Office είναι διαθέσιμες δωρεάν μέσα από το Beta Store των Windows 10 και μπορείτε να τις κατεβάσετε χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους.

Οι συγκεκριμένες touch εκδόσεις του Office αποτελούν μέρος των universal apps που σημαίνει ότι θα μπορείτε να τις εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone με Windows 10.
Φυσικά, τα χαρακτηριστικά τους έχουν σχεδιασθεί έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα στη χρήση με οθόνες αφής και για το λόγο αυτό δεν περιλαμβάνουν το σύνολο των δυνατοτήτων που θα βρείτε στην desktop έκδοση του Office.

Σύντομα αναμένονται και οι touch εκδόσεις για το Outlook και το OneNote που αποτελούν μέρος της σουίτας του Office. Όλες οι εφαρμογές του Office θα είναι προεγκατεστημένες δωρεάν σε smartphones και mini tablets με Windows 10, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα διατίθενται χωρίς χρέωση και για tablets με οθόνες μεγαλύτερες των 8 ιντσών.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η επόμενη desktop έκδοση του Office, με την ονομασία Office 2016, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2015.

Word Preview για Windows 10.


Excel Preview για Windows 10.


PowerPoint Preview για Windows 10.



Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)