Aviary Photo Editor, επεξεργασία φωτογραφιών στα Windows 8/RT. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-ElAx7jXSKAk/Vys7Ww0Of4I/AAAAAAAAb2U/Rgtr4sSRu-w97IuEYrwQUGqNcw2pJVPDACLcB/s72-c/Photo%2BEditor.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Photo Editor, μία νέα εφαρμογή για τα Windows 8 είναι πλέον διαθέσιμη στο Windows Store από την Aviary μία αρκετά δημοφιλής εταιρεία στο χώρο της επεξεργασίας εικόνων με παρουσία τόσο στο web όσο και σε εφαρμογές φορητών συσκευών.
Η εφαρμογή Photo Editor που ήταν ήδη διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές εδώ και αρκετό καιρό, ήρθε στα Windows 8 και φιλοδοξεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις εικόνες του υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα μέσα από ένα όμορφο και απλό περιβάλλον χρήσης.

Φυσικά δε πρόκειται για το επόμενο Photoshop, ωστόσο το Aviary Photo Editor διαθέτει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί η πλειονότητα των χρηστών για την επεξεργασία φωτογραφιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κόψιμο, περιστροφή, εφέ, διόρθωση κόκκινων ματιών, φωτεινότητα, contrast, stickers, blur, προσθήκη κειμένου, κλπ., είναι μόνο λίγα από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά του Photo Editor για τα Windows 8.
Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και γρήγορη. Φορτώνετε τη φωτογραφία από τον υπολογιστή ή το tablet σας, επιλέξετε τα εφέ και τα εργαλεία από το κάτω μέρος της οθόνης και πατώντας Apply, η φωτογραφία σας είναι έτοιμη.

Το Aviary Photo Editor διατίθεται δωρεάν και κυριολεκτικά λύνει τα χέρια για όσους θέλουν γρήγορες διορθώσεις και βελτιώσεις στις φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου και της εκδρομής.


Όνομα εφαρμογής: Aviary Photo Editor
Κατηγορία: Φωτογραφία
Υποστηριζόμενοι επεξεργαστές: x86, x64, ARM
Τιμή: Δωρεάν
Σύνδεσμος: Windows Store

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)