Windows Movie Maker 12: Ένα κινηματογραφικό στούντιο στον υπολογιστή σας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0EzyFkxJaJMtRjYJqsj1U0FVNLqWIJF5MiYP3r6brEtZDzdz6Ms4gFuX_CpJcQnHuST1_2-HWtFUwpmnY-0joGerR5bnGJ2WZfI96x7YmO60xvkyXeo6i1IFirauqLHJWq5HYk_vLefw/s72-c/Windows+Movie+Maker+12.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το γνωστότερο πρόγραμμα δημιουργίας και κοινής χρήσης βίντεο για τους περισσότερους χρήστες των Windows, από την εποχή των Windows XP. Με το Movie Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε ταινίες από τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, είτε βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή, είτε βρίσκονται ακόμη στην κάμερά σας. Χρησιμοποιήστε τα ειδικά εφέ και τα θέματα του Movie Maker για να κάνετε τις ταινίες σας να ξεχωρίζουν.

Η επεξεργασία ταινιών είναι πλέον εύκολη με τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης των σκηνών, των φωτογραφιών και των εναλλαγών εκεί ακριβώς που τις θέλετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "Αυτόματη ταινία" για να δημιουργηθεί μια ταινία αυτόματα μέσα από το Movie Maker.

Παράλληλα, με λίγα μόνο "κλικ" μπορείτε να κοινοποιήσετε τις ταινίες σας στις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο YouTube και στο Facebook, ή να τις ανεβάσετε στο OneDrive.

Από την κυκλοφορία των Windows 7 όμως, το πρόγραμμα δεν ενσωματώνεται στο λειτουργικό, με αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες να ψάχνουν να τo βρουν.
Μην ανησυχείτε όμως, το αγαπημένο σας πρόγραμμα είναι εδώ και είναι ακόμα πιο βελτιωμένο.
Κατεβάστε το και καλές δημιουργίες ! ! !

Σημείωση:
Το Movie Maker μπορεί να είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Για να το μάθετε, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη Εικόνα του κουμπιού "Έναρξη", πληκτρολογήστε movie maker στο πλαίσιο αναζήτησης και δείτε αν εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων.
Συνδυασμός βίντεο και φωτογραφιών.

Λειτουργικά συστήματα: Windows 7 - Windows 8 (64bit).


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)