Το νέο εργαλείο του Facebook για να σας παρακολουθεί ακόμα καλύτερα. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-RQ7LsKOm0-s/VhUiyxuuYgI/AAAAAAAAW4o/yJBSidL12zY/s72-c/Facebook%2Bnew%2Btool.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε το ίδιο το Facebook, βρήκαν ακόμα έναν τρόπο για να αξιολογήσουν την συμπεριφορά των χρηστών τους.

Όποτε περνάτε χρόνο στα News Feed σας, το κεντρικό σημείο που μπορείτε να δείτε όλη τη διαδικτυακή δραστηριότητα των φίλων σας, το Facebook σας παρακολουθεί, ακόμα κι αν εσείς δεν κάνετε like, δεν αφήνετε κανένα σχόλιο ή μοιράζεστε κάτι στη σελίδα σας.

«Επειδή κάποιος δεν πατάει like ή δεν σχολιάζει κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει», αναφέρουν οι προγραμματιστές Ansha Yu και Sami Tas στο blog της εταιρείας.

«Λόγω αυτών των ευρημάτων, ανανεώνουμε τους “αισθητήρες” του News Feed στο Facebook, ώστε να αντιδρούν και σε έναν ακόμα παράγοντα, στον χρόνο που ξοδεύει κάποιος σε μία δημοσίευση», προσθέτουν.

Με άλλα λόγια, όταν περνάτε χρόνο για να βλέπετε κάτι στο Facebook, εκείνο το ερμηνεύει ως κάτι θετικό, ακόμα κι αν δεν έχετε πατήσει κλικ πάνω σε αυτό.

«Βασισμένοι στο γεγονός ότι κάποιος δεν προσπερνά μία δημοσίευση αλλά παραμένει εκεί, περισσότερο από άλλες δημοσιεύσεις, θεωρούμε ότι πρόκειται για κάτι που θεωρείτε ενδιαφέρον και μπορεί να αρχίσουμε να ανεβάζουμε περισσότερες τέτοιες δημοσιεύσεις στα News Feed στο μέλλον», έγραψαν.

Προηγουμένως, το Facebook «μάθαινε» πως να δείχνει περιεχόμενο που θεωρούσε σχετικό, ανάλογα με τις κοινοποιήσεις, τα like και τα σχόλια που έκανε κάποιος.

Μία εκπρόσωπος του Facebook είπε στην HuffPost ότι ο χρόνος που σπαταλά κάποιος για να κοιτά κάτι δεν θα είναι διαθέσιμος στις διαφημιστικές εταιρείες και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να καθορίσει τι θα βγαίνει στο News Feed κάποιου.

Με μία πρώτη ανάγνωση, η ανακοίνωση αυτή μπορεί να φαίνεται περίεργη, αλλά δεν θα πρέπει να σας εκπλήσσει. Το Facebook ήδη παρακολουθεί τη δραστηριότητα που έχετε και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στο να αποκτήσει ουσιαστική γνώση ώστε να αντιλαμβάνεται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το να καταλαβαίνει πότε κάποιος πάει να ποστάρει μία φωτογραφία κάποιου που είναι μεθυσμένος.

Με μία έννοια, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία αυτές τις εξελίξεις, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει κανείς να μας να ξεχνά ότι το Facebook γνωρίζει τα πάντα για όλα όσα κάνετε μέσα εκεί!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)