Το Google+ βγαίνει εκτός YouTube και άλλες υπηρεσίες της Google. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-ePwz4u9M7_Q/VcJXZD-rp2I/AAAAAAAAWnM/M8rOH3VOW_0/s72-c/googleplus.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

1
Το πείραμα της Google με το να συνδέσει τη χρήση της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, του Google+, με άλλες υπηρεσίες της εταιρείας δεν απέδωσε και έτσι το πείραμα λήγει πολύ σύντομα σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε.

Η Google παραδέχεται ότι το να υποχρεώνει τους χρήστες να διαθέτουν λογαριασμό στο Google+ προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες όπως το YouTube, ήταν μια λάθος κίνηση, κάτι που οδηγεί την εταιρεία στην αφαίρεση αυτού του περιορισμού από το YouTube. Συγκεκριμένα από σήμερα, σχόλια που θα γίνονται στο YouTube, δε θα εμφανίζονται στο προφίλ του χρήστη στο Google+ και ούτε το αντίστροφο.

Επιπλέον όσοι χρήστες του YouTube αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Google+ προκειμένου να προχωρήσουν σε σχολιασμό των βίντεο, θα μπορούν σύντομα να τους διαγράψουν χωρίς να χάσουν τα δεδομένα τους.

Η κίνηση αυτή της Google έρχεται αρκετό καιρό μετά τις οργισμένες αντιδράσεις της κοινότητας που δεν υποδέχθηκε καλά από την πρώτη στιγμή τη διασύνδεση YouTube και Google+.
Μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό, η Google προχωρεί σε αφαίρεση σημαντικών δυνατοτήτων του Google+ όπως οι εφαρμογές Photos και Hangouts οι οποίες είναι πλέον ανεξάρτητες, ενώ πρόσφατα εγκαταλείφθηκε η πολιτική για τη χρήση πραγματικών ονομάτων.

Πηγή: http://googleblog.blogspot.co.uk

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)