Η Google με Doodle τιμά την την 45η Ημέρα της Γης με ένα μοναδικό κουίζ! |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://4.bp.blogspot.com/-AjvtnCdxZtY/VTdKXVUWj-I/AAAAAAAAWQk/sj1tGgv0Gh8/s72-c/Google%2BDoodle%2BCelebrates%2BEarth%2BDay%2B2015.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Αναζητάμε στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης απαντήσεις σε κάθε είδους ερωτήματα. Σήμερα, το Google μας βοηθά να μάθουμε ποιο ζώο είμαστε!
Πατώντας επάνω στο ειδικά σχεδιασμένο για σήμερα λογότυπο της Goodle ή αναζητώντας την ετικέτα «Κουίζ για την Ημέρα της Γης», μπορείτε να κάνετε ένα «απολύτως επιστημονικό και 1.000% έγκυρο τεστ προσωπικότητας»!
Απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις και θα μάθετε ποιο ζώο είστε!

Η Ημέρα της Γης εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, καθώς η ημέρα αυτή σηματοδοτεί τη «γέννηση» του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος που ξεκίνησε τη δεκαετία του '70.
Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την υποστήριξη των δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η Ημέρα της Γης συντονίζεται παγκοσμίως από το Earth Day Network και εορτάζεται σε περισσότερες από 192 χώρες.

Κάντε "κλικ" στην παρακάτω φωτογραφία και πάιξτε...

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)