Camera: Filters & Photo Editor: για φωτογραφίες με στυλ & άποψη. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-Wz7UJ0eWJc8/VSLduJUlJzI/AAAAAAAAWO4/jttJaJqfR-k/s72-c/Camera%2BFilters%2B%26%2BPhoto%2BEditor.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η εφαρμογή «Camera: Filters & Photo Editor» αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά app κάμερας με «ζωντανά» φίλτρα και δυνατότητα προεπισκόπησης της στιγμής… πριν από τη λήψη της φωτογραφίας! Τα προσαρμόσιμα φίλτρα σας αφήνουν να μετατρέψετε το στυλ των φωτογραφιών σας, με σκοπό να ξεχωρίζουν από το πλήθος.
Κατεβάστε το δωρεάν app και καταγράψτε στο φακό την υπέροχη θέα σε ένα ταξίδι ή το νόστιμο γεύμα σας, ώστε να το μοιραστείτε αργότερα στα κοινωνικά δίκτυα μέσω του Photo share. Πέρα από το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το χρονόμετρο για τη λήψη μιας φωτογραφίας, υπάρχει και η λειτουργία «αυτο-πορτρέτων» που κάνει τις selfies πιο διασκεδαστικές.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Φίλτρα πραγματικού χρόνου: Προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας πριν snap, και το μόνο που χρειάζεται με ένα άγγιγμα για να συλλάβει τις στιγμές. Όλες οι αγαπημένες σας στιγμές μπορούν να φωτογραφηθούν και να θυμόμαστε με αυτά τα φίλτρα!
• Vignette: Προσθέστε ένα κλασικό σύνορα βινιέτα.
• Χρονόμετρο: Ρυθμίστε το χρονόμετρο και να επιλέξετε το διάστημα σας.
• Αυτοπορτρέτα Λειτουργία: Κάνοντας selfies είναι τόσο διασκεδαστικό!
• Πλατεία Mode: Επιλέξτε τη λειτουργία πλατεία γυρίσματα για το Instagram
• Όμορφη σχεδίαση UI: Η όμορφη και απλοϊκή σχεδίαση που φέρνει την εμπειρία πιο ρευστό
• Photo Επιμέλεια: περιλαμβάνονται Ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών
• Απλή και εύκολη επεξεργασία: Αλλαγή της φωτεινότητας, αντίθεσης, κορεσμού, ανάλυση, καλλιέργεια και Περιστροφή φωτογραφιών, λειτουργία Ψηφιδωτό, και Lomo αποτέλεσμα
• Photo Share: Ένα άγγιγμα για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο

Σημείωση:
Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στο "Διαχείριση αρχείων / DCIM / FilterCamera" ή "\ sdcard \ FilterCamera"

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)