CM Backup - Κρατήστε αντίγραφο των Επαφών & των φωτογραφιών σας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoLzBc5wjVY2WJopya_-g39C6CUxCIKdJXW4kRa49HbY2AO48rae6Tu3s8qpzQjFfSlWaxQqNIv9ZvyDiZEJUZuuq5Yli2Y1OV27QLiFdHZ3k5ZX-s2NHXKx1P5QmkZT0pLUO3yyGcX8M/s72-c/CM+Backup.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το CM Backup είναι ένα δωρεάν εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας cloud που δημιουργήθηκε από την αδελφική ομάδα του Clean Master.
Μπορεί να αντιγράψει τα πιο σημαντικά σας δεδομένα (επαφές, SMS, φωτογραφίες, αρχεία καταγραφής κλήσεων, ημερολόγια κλπ.) στο cloud. Τα δεδομένα σας θα είναι για πάντα μαζί σας σαν μια σκιά, ακόμη κι αν χαθεί ή κλαπεί το τηλέφωνό σας.

Χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

• Αντιγραφή Επαφών (Avatar, Γενέθλια κλπ.)
• Αντιγραφή SMS/Μηνυμάτων
• Αντιγραφή Αρχείων Καταγραφής Κλήσεων
• Αντιγραφή Φωτογραφιών
• Αντιγραφή Γεγονότων Ημερολογίου
• Αντιγραφή Ξυπνητηριών
• Αντιγραφή Σελιδοδεικτών Περιηγητή

5GB ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΥ CLOUD

• Αποκτήστε 5GB δωρεάν χώρου cloud μετά την εγγραφή, ίσος με 3,363 HD εικόνες, 400 εκατομμύρια μηνύματα ή 1 δισεκατομμύριο επαφές.
• Αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας στο cloud δωρεάν. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον μήπως χάσετε δεδομένα ακόμη κι αν χαλάσει η κάρτα SD σας ή κλαπεί ή χαθεί το τηλέφωνό σας.

ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

• Η ευφυής μεταφορά αρχείων σας δίνει απροσδόκητα απίστευτες ταχύτητες • ένα μόνο στοιχείο παίρνει μόλις 0.08δ για να αντιγραφεί.
• Οι μεταφορτώσεις και οι λήψεις προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση, εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο Διακομιστή Amazon S3 και παρέχοντάς σας μια σταθερή υπηρεσία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

• Ορίστε το πρόγραμμα αντιγραφής σας και θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα! Αντιγράψτε αυτόματα τα δεδομένα σας στο cloud και δε θα ανησυχήσετε ποτέ για αυτό ξανά.

Άλλα χαρακτηριστικά:

• Η 1η εφαρμογή που υποστηρίζει αντιγραφή SMS του Android 4.4 KitKat
Αντιγράψτε πλήρως και επαναφέρετε τα SMS / μηνύματα από το Hangouts.
• Μικροσκοπικό αποτύπωμα δεδομένων
Φιλτράρει τα επαναλαμβανόμενα δεδομένα και αντιγράψτε τις ενημερώσεις για να εξοικονομήσετε δεδομένα διαδικτύου. Χαλαρώστε ακόμη κι αν έχετε ένα πλάνο περιορισμένων δεδομένων.
• Απλό και επαγγελματικό εργαλείο
Ο σχεδιασμός ενός πατήματος και τα ανανεώσιμα αποτελέσματα περιβάλλοντος εργασίας σε ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που σας παρέχει μια πλήρη υπηρεσία αντιγραφής και επαναφοράς.
• Το πιο βολικό σύστημα πολλαπλών λογαριασμών
Συνδεθείτε με τους λογαριασμούς Facebook και Google+, χωρίς να αγωνίζεστε για να απομνημονεύσετε κι άλλα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Υποστηριζόμενες γλώσσες:

English, Español, Pусский, العربية, Italiano, 简体中文, 繁體中文, Português (Brasileiro), Čeština, Nederlands, tiếng Việt, 日本語, 한국어, Slovenčina, српски, Ελληνικά , hrvatski, Magyar, Deutsch, Dansk, Français, فارسی, Português (Portugal), Polski, Norsk, Indonesia, Українська, Türkçe.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)