Galaxy Universal Remote - Μετατρέψτε το κινητό σας σε ένα τηλεχειριστήριο για οποιαδήποτε συσκευή. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNBgKRjekvHL9EkqSeJBghq9m50qfH7j5sloxgE4DSSm-dGwiM7E2do5bx9Si5dN9LIq0q5Q79VA-TNgpGuTzwQ8TvMhBpKAEOIN4bg4XsAjtb5QY6H-zpW11szyTdiEWSE1QVklv-Jwk/s72-c/Galaxy+Universal+Remote.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

1
Mετατρέψτε το κινητό σας σε ένα τηλεχειριστήριο για οποιαδήποτε συσκευή (universal remote control), χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο πομπό υπερύθρων του κινητού σας. Δε χρειάζεται κανένα extra εξάρτημα ή εξωτερική συσκευή. Δε χρειάζεται σύνδεση σε δίκτυο ή στο internet. Δε χρειάζεται καμία άδεια (permission) για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Παρέχεται, επιπλέον, εγγύηση επιστροφής χρημάτων εφ' όρου ζωής!

Ελέγξτε την Τηλεόρασή σας, το Δορυφορικό σας κουτί (όπως NOVA ή OTE TV), το Ηχοσύστημά σας, τον Ενισχυτή σας, το DVD Player σας, το Blu-ray Player σας, το Media Player σας, το Air Conditioner σας, τον Προτζέκτορά σας, την DSLR κάμερά σας, το PS3 σας, το Xbox σας, και άλλα! Ελέγξτε όποια συσκευή θέλετε με αυτό το φιλικό-προς-τον-χρήστη τηλεχειριστήριο!
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
• Αποθηκεύστε κάθε συσκευή σας, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη αργότερα.
• Ελέγξτε όλες τις συσκευές σας από μία μόνο οθόνη, δημιουργώντας ένα προσαρμοσμένο τηλεχειριστήριο (custom remote), στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε σε μία καρτέλα κουμπιά για διαφορετικές συσκευές.
• Προσωποποιήστε το τηλεχειριστήριο βάσει των προτιμήσεών σας, αλλάζοντας τον αριθμό των tabs, τη διάταξη των κουμπιών, τα χρώματα, το στυλ του κάθε κουμπιού, και άλλα.
• Αποθηκεύστε μία σειρά εντολών (macro) ώστε να εκτελούνται η μία μετά την άλλη αυτόματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε την τηλεόρασή σας, να ανοίξετε το δορυφορικό σας κουτί, να περιμένετε 1 δευτερόλεπτο, να βάλετε το κανάλι που σας ενδιαφέρει, και να δυναμώσετε τον ήχο. Όλα αυτά αποθηκευμένα σε μονάχα ένα κουμπί.
• Μπορείτε να στείλετε έναν προσαρμοσμένο κωδικό υπερύθρων (custom IR code) και να τον αποθηκεύσετε σε ένα κουμπί.
• Αν η συσκευή σας δεν περιέχεται στην εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το scan mode το οποίο τεστάρει αυτόματα όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα που περιέχονται, ώστε να βρείτε ένα συμβατό μοντέλο.
• Μπορείτε να κρατήσετε αντίγραφο ασφαλείας για όλες τις συσκευές και τα τηλεχειριστήριά σας, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε κάποιο άλλο κινητό.
• Προσθέστε widgets στην αρχική σας οθόνη για να ελέγχετε τις συσκευές σας χωρίς καν να ανοίγετε την εφαρμογή.
• Μπορείτε να μεταφέρετε στο Smartwatch σας (το οποίο τρέχει Android Wear) τα τηλεχειριστήρια που έχετε δημιουργήσει, ώστε να ελέγχετε όλες τις συσκευές σας κατευθείαν από το ρολόι σας.

Σημείωση:
Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί μόνο με κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν ενσωματωμένο πομπό υπερύθρων (IR Blaster), όπως τα:
• Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Active, Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Duos, Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy Note 8.0, Galaxy Note 10.1, Galaxy Note Pro, Galaxy J, Galaxy Mega, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2, Galaxy Tab 3, Galaxy Tab 4, Galaxy Tab Pro, Galaxy Tab S
• LG G3
• Xiaomi Mi 4

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)