Η Google με Doodle τιμά την ιστορική προσεδάφιση του Philae στον κομήτη Tchouri. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='//2.bp.blogspot.com/-EjQYvnepELc/VGTAceu26SI/AAAAAAAAVls/HFAk72RM8vk/s72-c/Google%2BDoodle%2BPhilae%2Brobotic%2Blander%2Blands%2Bon%2Bcomet.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Για άλλη μια φορά η Google τιμάει τις προσπάθειες των επιστημόνων να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν το διάστημα. Έτσι λοιπόν το σημερινό Google Doodle είναι αφιερωμένο στην ιστορική προσεδάφιση του διαστημικού ρομπότ «Rosetta» στον κομήτη Tchouri. Όπως ανακοίνωσε η Γαλλική Διαστημική Υπηρεσία, τελικά το ρομπότ «λειτουργεί καλά, αλλά βρίσκεται χωρίς αμφιβολία σε μία απότομη πλαγιά».

Τα δεδομένα εντυπωσιάζουν:

Το Ροζέτα είχε ενσωματωμένα πολυάριθμα μηχανήματα. Ηδη από τον Αύγουστο η Ροζέτα ενώ βρισκόταν 100 km από τον Τσούρι είχε καταγράψει ηχητικά ακούσματα, όπως ανέφερε το μπλογκ Rosetta. Χάρη σε έναν συγκεκριμένο τύπο παρεμβάσεων στο μαγνητικό του πεδίο, ο κομήτης δεν ακουγόταν παρά σε χαμηλή συχνότητα.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)