Πείτε τα όλοι μαζί στο Skype, με δωρεάν ομαδική βιντεοκλήση. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-xqQdpwUnjBA/U76oVkWU0NI/AAAAAAAAUwI/n9sPEJFTw1I/s72-c/Skype+group+video+calling.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Σε όλους μας αρέσει να βρισκόμαστε με τους φίλους και τους συγγενείς μας όλοι μαζί και να λέμε τα νέα μας. Και τώρα που όλοι έχουν τη δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων, αυτό είναι πιο εύκολο από ποτέ.
* Για τις ομαδικές βιντεοκλήσεις υποστηρίζονται από 3 έως 10 άτομα, ανάλογα με τη συσκευή. Για την καλύτερη δυνατή ποιότητα, συνιστούμε κλήσεις με έως 5 άτομα. Ισχύει πολιτική εύλογης χρήσης.
** Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις είναι προς το παρόν διαθέσιμες στις πλατφόρμες Windows για υπολογιστή, Mac και Xbox One, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες.

Ξεκινήστε — είναι εύκολο ! ! !
Είναι πραγματικά απλό να ξεκινήσετε μια ομαδική βιντεοκλήση. Τόσο απλό, που μπορούμε να σας δείξουμε πώς σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Είστε νέοι στο Skype;
Πραγματοποιήστε Λήψη Και Εγκατάσταση... τώρα για οποιαδήποτε συσκευή ! ! !

Skype για περιβάλλον Windows:Skype για Mac:Skype για Linux:

Windows Phone:Android:iPhone:Nokia X:BlackBerry:

Λήψη Και Εγκατάσταση Του Skype για τα Windows (Tutorial):

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)