musicXmatch: Αναζητήσεις στίχων τραγουδιών. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-tLhhyOsv630/U5buqAqjw1I/AAAAAAAAUtY/GF2oBL0FPJI/s72-c/musicXmatch.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
To musicXmatch ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση από τα άλλα δύο, καθώς έχει ως κύρια λειτουργία του την αναζήτηση στίχων, ενώ η αναγνώριση τραγουδιού αποτελεί έναν από τους τρόπους εύρεσης στίχων.

Η εφαρμογή διαθέτει τη μεγαλύτερη βάση με περίπου 6 εκατομμύρια στίχους, στοιχείο που αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Ωστόσο, δε διαθέτει ούτε την επιτυχία, ούτε την ταχύτητα αναγνώρισης των άλλων δύο εφαρμογών και στις δοκιμές μας απείχε λίγο από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Shazam και του SoundHound.

Η αρχική οθόνη του musicXmatch επικεντρώνει στην οργάνωση των τραγουδιών και η αναγνώριση τους εκτελείται από ένα μικρό πλήκτρο. Μετά την αναγνώριση έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους στίχους και να μοιραστείτε το tag σας με φίλους σε κοινωνικά δίκτυα.

Αν και οι άλλες δύο εφαρμογές αναφέρουν ότι διαθέτουν δυνατότητα συγχρονισμένης ροής στίχων κατά την αναγνώριση του τραγουδιού (μέσω τρίτης υπηρεσίας), δεν καταφέραμε να δούμε κάτι τέτοιο στις δοκιμές μας.

Αντίθετα, εδώ βρίσκεται ένα ακόμα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του musicXmatch, το οποίο, σε όσα τραγούδια διαθέτει τους στίχους, τους εμφανίζει κατά την αναγνώριση και μάλιστα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το τραγούδι.
Έτσι μπορείτε να τραγουδήσετε και εσείς μαζί καθώς «φωτίζεται» η επόμενη φράση όπως στα συστήματα karaoke!


Google Play:

App Store:

Windows Store:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)