e-food.gr: Παραγγείλετε online το αγαπημένο σας φαγητό. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-hN93ZAM1ws8/U35rDMTW-mI/AAAAAAAAUoA/K0B_bcll3kY/s72-c/e-food.gr.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Κάντε παραγγελία το αγαπημένο σας φαγητό, γρήγορα και εύκολα, από τον Η/Υ, το tablet ή το κινητό σας. Το e-food.gr είναι μια πολυδιάστατη online πλατφόρμα παραγγελιών delivery, με εκατοντάδες εστιατόρια στη διάθεσή σας για να επιλέξετε.

Ξεχάστε την αναζήτηση σε φυλλάδια και καταλόγους, σταματήστε να χάνετε χρόνο σε τηλεφωνικές παραγγελίες. Προσδιορίζοντας απλώς τη διεύθυνση, έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα εστιατόρια που βρίσκονται στην περιοχή σας, και να διαλέξετε τί θα φάτε από τα πρόσφατα ενημερωμένα μενού.
Για κάθε εστιατόριο εμφανίζεται πλήρης κατάλογος, με τις απαραίτητες πληροφορίες για τα φαγητά του μενού, περιγραφή, τιμή, και όλες τις τρέχουσες προσφορές. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα, κατά περίπτωση, να δώσετε και συγκεκριμένες οδηγίες.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάσει κουζίνας, εστιατορίου και φαγητού. Οι παραγγελίες που έχετε κάνει αποθηκεύονται στο ιστορικό σας για να μπορείτε να ξαναπαραγγείλετε τα αγαπημένα σας γεύματα με ελάχιστα κλικ. Οι χρήστες μπορούν να γράφουν σχόλια, να βαθμολογούν και να βλέπουν τις αξιολογήσεις άλλων, ώστε να έχουν ευρύτερη άποψη για κάθε εστιατόριο ή επιλογή φαγητού.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)