Pinguy OS 14.04 Mini Available For Download. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-2b-mZKM8Sa0/U1-Ybn529hI/AAAAAAAAUf8/9v9ZZ1_vnys/s72-c/Pinguy+OS+14.04+Mini.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το PinguyOS Mini, είναι μια διανομή Linux που στηρίζεται στo Ubuntu. Σχεδιάστηκε βασικά για τους ανθρώπους που είναι νέοι στον κόσμο των Linux, πολλοί άνθρωποι που προέρχονται από τα Windows ή από τα Mac θα βρούν την αφθονία γνωστών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων μαζί με μερικούς νέους που δεν είναι ακόμοι διαθέσιμοι στα άλλα λειτουργικά συστήματα.
Η "Mini έκδοση" είναι μια έκδοση της κανονικής διανομής, κρατώντας όμως καποιες βασικές εφαρμογές και ευκολίες, όπως: Nautilus, GNOME Tweak Tool, Firefox, Boot Repair, Cover Thumbnailer, GNOME Mplayer, Y PPA Manager, Bleachbit και άλλα ακόμα εργαλεία συστήματος.
Προεγκατεστημενα επίσης είναι όλοι οι codecs, το Adobe Flash και τα Firefox add-ons.
Κατά τ’ άλλα η έκδοση παραμένη πιο ελαφριά και πιο μικρή από τη κανονική και ενδείκνυται για όσους προτιμούν να εγκαταστήσουν κάποιες δικές τους εφαρμογές, αντί για καποιες έτοιμες, χωρίς παράλληλα να στερούνται όλες τις ευκολίες.

Το Pinguy OS 14.04 mini διαθέτει όλα τα tweaks που έχει και η πλήρης έκδοση του:
* Netflix woriks out of the box thanks to Pipelight
* Peerflix and the Firefox scripts about which we wrote a while back are included by default
* TRIM is enabled for SSDs
* Liquid Prompt is used by default by the GNOME Terminal
* The Filebot scripts which we covered recently are included
* A data recovery script that uses TestDisk is included with Pinguy OS 14.04 Mini
* TLP (a tool that applies various tweaks to your laptop to save battery power), zram-config, preload (a daemon that stores the frequently used files in memory for faster startup times) and Profile Sync Daemon are included by default
* And of course, codecs, Java (icedtea and OpenJRE), G-talk plugin and so on are all installed by default
many other tweaks.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)