Η Google τιμά την 215η επέτειο γέννησης της διάσημης παλαιοντολόγου Mary Anning. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://1.bp.blogspot.com/-xaTAdF7x7oY/U3zQsmx-KbI/AAAAAAAAUkw/blNkAfUDvV0/s72-c/Google_Doodle_Mary_Anning's_215th_Birthday.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Τη διάσημη παλαιοντολόγο, ειδική στα απολιθώματα, Mary Anning, η οποία γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1799, τιμά με το σημερινό της doodle, η Google.

Η Μαίρη Άνινγκ ανακάλυψε το 1811, σε ηλικία 12 ετών, μαζί με τον αδελφό της Τζόζεφ, τον πρώτο σκελετό ιχθυόσαυρου, ενώ λίγο μετά βρήκε απολίθωμα πτεροδάκτυλου και ένα σωρό ακόμα σκελετούς και απολιθώματα.

Μάλιστα πολλές φορές, στο κυνήγι των απολιθωμάτων, σε επικίνδυνα βράχια, κινδύνευσε η ίδια της η ζωή.

Αν και το έργο της αναγνωρίστηκε τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, η Mary Anning πάλεψε πολύ στη ζωή της για να βρει μία θέση στην κοινωνία της Βρετανίας του 19ου αιώνα, καθώς καταγόταν από φτωχή οικογένεια.

Η Mary Anning γεννήθηκε το 1799 στο Lime Regis στην Αγγλία, και απεβίωσε το 1847 σε ηλικία 47 ετών.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)