D-Link SharePort Mobile Android App. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-rzdjtOwggSY/UXt7W06U4JI/AAAAAAAASpQ/G1WaMANA5Oc/s72-c/D-Link+SharePort+Mobile.jpeg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η D-Link παρουσιάζει τον Mobile Cloud Companion, μια απαραίτητη συσκευή για κάθε ιδιοκτήτη tablet και smartphone. Το Mobile Cloud Companion, DIR-505 επεκτείνει και μετατρέπει οποιαδήποτε σύνδεση στο Internet σε ένα Wi-Fi hotspot και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να προβάλουν, να διαμοιράζονται και να συγχρονίζουν αρχεία με ευκολία, ακόμη και να φορτίζουν το κινητό τους τηλέφωνο, προσφέροντας το προσωπικό Cloud στην τσέπη τους.

Ιδανικό για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά, το Mobile Cloud Companion λειτουργεί με το που συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα, χωρίς την ανάγκη πολύπλοκων ρυθμίσεων και drivers.
Η ενσωματωμένη κεραία του, επιτρέπει σε πολλούς χρήστες και συσκευές να διαμοιράζονται την ίδια ασύρματη σύνδεση στο Internet με μεγάλη κάλυψη.

Το Mobile Cloud Companion έχει πολλαπλούς τρόπους λειτουργίας.
Σε λειτουργία Repeater, η συσκευή βοηθά στην εξάλειψη σημείων χωρίς σήμα, επεκτείνοντας το εύρος της κάλυψης σε όλο το σπίτι. Επιπλέον λειτουργίες περιλαμβάνουν Router / Access Point και Wi-Fi Hotspot, οι οποίες προσθέτουν αμέσως την δυνατότητα Wi-Fi σε μια υπάρχουσα σύνδεση Internet.
Με τη σύνδεση του Mobile Cloud Companion απευθείας σε ένα modem ή access point ενός ξενοδοχείου, οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να διαμοιράζονται ασύρματα την ίδια σύνδεση Internet.
Το πάτημα του κουμπιού Wi-Fi Protected Setup (WPS) παρέχει επιπρόσθετο έλεγχο, διασφαλίζοντας μια γρήγορη σύνδεση με ασφάλεια.

Το Mobile Cloud Companion διαθέτει επίσης μια θύρα USB που σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα memory stick ή έναν σκληρό δίσκο USB και να διαμοιράσετε τα αρχεία σας με οποιονδήποτε ειναι συνδεδεμένος με την συσκευή.
Η θύρα USB μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως φορτιστής για smartphones, ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο για όσους βρίσκονται εν κινήσει.
Η δυνατότητα του να προβάλετε και να διαμοιράζετε τα αρχεία σας, σε συνδυασμό με τη τεχνολογία Mobile SharePort της D-Link , καθιστά το Mobile Cloud Companion την τέλεια προσωπική συσκευή Cloud. Οι χρήστες απλά εγκαθιστούν την δωρεάν εφαρμογή, SharePort Mobile για iPhone , iPad ή Android συσκευές και αποκτούν άμεσα πρόσβαση στο περιεχόμενο του memory stick ή του σκληρού δίσκου USB.

Η δωρεάν εφαρμογή, SharePort Mobile, δίνει στον χρήστη πλήρη έλεγχο, επιτρέποντάς του να έχει εύκολη πρόσβαση και να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του κινητού του σε μια συσκευή αποθήκευσης USB, ασύρματα, χωρίς την ανάγκη υπολογιστή.

Ιδανικό για την αυξανόμενη ανάγκη για φορητότητα , το Mobile Cloud Companion είναι μικρότερο από ένα συνηθισμένο mouse και ζυγίζει μόλις 114 γραμμάρια, που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να τον μεταφέρετε στην τσέπη ή στην τσάντα του laptop σας.
Με αυτή την φορητή συσκευή, οι χρήστες έχουν πλέον ένα απλό και προσιτό τρόπο για την τις απαιτήσεις διασύνδεσης τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)