clicknmove.eu: Βρείτε εύκολα μεταφορική για τη μετακόμισή σας. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-esLheZkyOuA/U3z5urGgmRI/AAAAAAAAUlI/whMeaTOMh6I/s72-c/clicknmove.eu.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Αν μετακομίζετε ή θέλετε να μεταφέρετε δέματα ή μεγάλα αντικείμενα τότε χρειάζεστε μεταφορική εταιρεία.
Υπάρχει ένας απλός και σύγχρονος τρόπος να βρείτε εύκολα τους ανθρώπους που θα κάνουν τη μετακόμιση ή τη μεταφορά σας, στην καλύτερη τιμή, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε αμέτρητα τηλεφωνήματα και να ξοδέψετε άσκοπα τον χρόνο σας.
Το clicknmove.eu με τέσσερα απλά βήματα θα σας βοηθήσει στη διαδικασία:

1. Καταχωρείτε τη μεταφορά σας, δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία (π.χ. για τα έπιπλα, την οικοσκευή και τα άλλα αντικείμενα, τις μέρες παραλαβής και παράδοσης κ.α.).
2. Μόλις η καταχώρησή σας δημοσιευθεί στο site όλοι οι συνεργαζόμενοι μεταφορείς ενημερώνονται και αρχίζουν να σας δίνουν προσφορές για τη μεταφορά. Μέσω αυτής της διαδικασίας πετυχαίνετε πολύ καλές τιμές, καθώς υπάρχει “ανταγωνισμός” για το ποιός τελικά θα επιλεχθεί από εσάς.
3. Αφού περάσουν λίγες μέρες ή ώρες ώστε να δείτε αρκετές προσφορές μπορείτε να επιλέξετε την μεταφορική που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τα θετικά σχόλια που έχουν αφήσει άλλοι χρήστες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την εταιρεία αυτή.
4. Μόλις κάνετε την επιλογή, ο μεταφορέας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες.

Τα στοιχεία των χρηστών (τηλέφωνο, διευθύνσεις κλπ) καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παραμένουν εμπιστευτικά και δίνονται μόνο στον επιλεγμένο μεταφορέα. Η χρήση των υπηρεσιών του clicknmove.eu είναι εντελώς δωρεάν.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)