Λήψη και άλλων γλωσσών για την έκδοση των Windows που έχετε. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-4eJUjhe2CzA/Unfzyzj-RwI/AAAAAAAATd8/Z4RhWZJebSM/s72-c/Install+Language+Packs+On+Windows.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Κάντε λήψη και εγκατάσταση πρόσθετων γλωσσών για να βλέπετε μενού, παράθυρα διαλόγου και άλλων στοιχεία του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη στη γλώσσα που θέλετε.

Στα Windows 7, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε λήψη γλωσσών:


1ος Τρόπος:


Χρησιμοποιώντας το Windows Update. Αν εκτελείτε έκδοση Ultimate ή Enterprise των Windows, μπορείτε να κάνετε λήψη των διαθέσιμων πακέτων γλωσσών μέσω του Windows Update.
Τα πακέτα γλωσσών που εγκαθίστανται μέσω του Windows Update προσφέρουν μια πλήρως μεταφρασμένη έκδοση των παραθύρων διαλόγου, των στοιχείων μενού και του περιεχομένου της βοήθειας των Windows.
Οι γλώσσες που είναι διαθέσιμες για αυτόν τον τύπο λήψης έχουν μια σύνδεση "Μάθετε πώς" στη δεξιά στήλη του παρακάτω πίνακα.

2ος Τρόπος:


Χρησιμοποιώντας τις συνδέσεις αυτής της σελίδας. Μπορείτε να κάνετε λήψη των Πακέτων γλώσσας περιβάλλοντος εργασίας (LIP) από το Κέντρο λήψης αρχείων της Microsoft, χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συνδέσεις.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε πακέτα LIP πάνω από κάθε έκδοση των Windows, αλλά τα πακέτα LIP προσφέρουν μια μεταφρασμένη έκδοση μόνο των πιο συνηθισμένων παραθύρων διαλόγου, στοιχείων μενού και περιεχομένου της βοήθειας. Για να εγκαταστήσετε ένα πακέτο LIP στον υπολογιστή σας, πρέπει να είναι εγκατεστημένη η απαραίτητη γονική γλώσσα.

Κατεβάστε το πακέτο που θέλετε από....

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)