SugarSync - Για αποθηκευτικό χώρο 5 Gb. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-oj2vby1Kgtk/UcyCsf8nEYI/AAAAAAAATCg/qgs45k123mY/s72-c/SugarSync.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Μπορεί το Dropbox να έχει εξελιχθεί για μια μεγάλη μερίδα χρηστών σε ένα από τα 2-3 σημαντικότερα προγράμματα του υπολογιστή τους, οι εποχές, ωστόσο, που «έπαιζε» μόνο του στον χώρο των εφαρμογών αποθήκευσης και συγχρονισμού στο cloud έχουν περάσει. Ενώ όμως οι λύσεις που φιλοδοξούν να το ανταγωνιστούν είναι πολλές, εκείνες που πραγματικά μπορούν να το κάνουν είναι ελάχιστες και αυτή που καταφέρνει να ξεχωρίσει ονομάζεται SugarSync.

Το SugarSync μοιάζει πολύ στη λειτουργία του με το Dropbox και για αυτόν ακριβώς τον λόγο η εκμάθησή του δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα.
Το SugarSync έρχεται με 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, κάτι που του δίνει προβάδισμα έναντι των 2GB του Dropbox. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον 750ΜΒ, εκτελώντας μια σειρά από ενέργειες που περιλαμβάνουν την απλή χρήση της υπηρεσίας (π.χ. την εγκατάσταση της mobile εφαρμογής ή τον ανέβασμα ενός αρχείου μέσω e-mail).

Όπως και στο Dropbox έτσι και εδώ, λειτουργεί το σύστημα των referrals, μέσω του οποίου αποκτάτε 500ΜΒ για κάθε χρήστη που εγγράφεται στο δωρεάν πακέτο και 10GB (!!!) για κάθε χρήστη που αγοράζει κάποιον από τους επί πληρωμή λογαριασμούς. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι από ότι φαίνεται, δεν υπάρχει περιορισμός στον αποθηκευτικό χώρο που μπορείτε να κερδίσετε μέσω των referrals.

Για Windows XP, Windows Vista, Windows 7 & Windows 8:

Αποκτήστε την εφαρμογή από το Google Play:

Αποκτήστε την εφαρμογή από το App Store:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)