Διαθέσιμη η Preview έκδοση των Windows 8.1. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-dRNhBOox5Ig/UdB1LJCXmEI/AAAAAAAATEo/RpCWI1pqzgc/s72-c/Windows-8.1.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε στις 26 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου για developers Build, την έναρξη διάθεσης της preview έκδοσης των Windows 8.1, της επόμενης αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος Windows. Η εταιρία παρουσίασε τις δυνατότητες σε επίπεδο σχεδιασμού και τα οικονομικά οφέλη για τους developers μέσω της δημιουργίας διαφοροποιημένων, touch-based εφαρμογών για την πλατφόρμα των Windows, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων ανάπτυξης και ενισχυμένης υποστήριξης.
Στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν επίσης νέες κορυφαίες εφαρμογές, οι οποίες έρχονται στα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Flipboard και NFL – σαφή απόδειξη της δυναμικής των εφαρμογών των Windows, που σημειώνουν την ταχύτερη αύξηση από οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Μαζί με τον Steve Ballmer, CEO της Microsoft, στη σκηνή του συνεδρίου ανέβηκε και η Julie Larson-Green, Corporate Vice President των Windows – καθώς και άλλα στελέχη – η οποία παρουσίασε την Windows 8.1 Preview, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες εξατομίκευσης, την αναζήτηση μέσω Bing, τη βελτιωμένη λειτουργικότητα για τις επιχειρήσεις, τις νέες εφαρμογές και πολλά περισσότερα.

«Με τα Windows 8 δημιουργήσαμε νέα Windows, σχεδιασμένα από την αρχή για καλύτερη εμπειρία. Ήταν ένα φιλόδοξο όραμα και με τα Windows 8.1 το βελτιώνουμε», δήλωσε η Larson-Green. «Τα Windows 8.1 θα υποστηρίζουν μια μεγάλη γκάμα tablets & PCs, γεγονός που αποδεικνύει πως ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας. Η preview έκδοση που ανακοινώνουμε σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο που δημιουργούν την επόμενη γενιά σε συσκευές και εφαρμογές για Windows».

Ο Antoine Leblond, Corporate Vice President του Windows Program Management, επεσήμανε πως τα Windows 8.1 προσφέρουν μια επιπλέον ευκαιρία για τους developers για να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να πουλήσουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store. Έδωσε έμφαση στις καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες της αγοράς (best-in-class economics), καθώς οι developers κρατάνε το 80% των εσόδων για τη διάρκεια ζωής της εφαρμογής, από τη στιγμή που σε έσοδα θα ξεπεράσει το ύψος των $25.000. Αναφέρθηκε επίσης εκτενώς σε νέα χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες, όπως:

Το επανασχεδιασμένο Windows Store. Το Windows Store έχει επανασχεδιαστεί πλήρως στα Windows 8.1 για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών και να τους προσφέρει καλύτερη και αποτελεσματικότερη πρόσβαση στις εφαρμογές που θέλουν. Αυτό συνεπάγεται περισσότερες ευκαιρίες εμπορικής αξιοποίησης των εφαρμογών και βελτιωμένες δυνατότητες εντοπισμού τους, με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, καθώς και νέα στοιχεία ελέγχου αναζήτησης από το Bing στο περιβάλλον εργασίας. Οι λίστες των εφαρμογών έχουν νέα εμφάνιση, διαθέτουν καλύτερη πλοήγηση και πιο συναφές περιεχόμενο.

Περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες. Τα Windows 8.1 προσφέρουν νέες ευκαιρίες στους developers προκειμένου να δημιουργήσουν και να αξιοποιήσουν εμπορικά εφαρμογές, καθώς και να προσεγγίσουν πελάτες. Ο Leblond παρουσίασε τις κάρτες δώρων στο Windows Store, έναν εύκολο τρόπο αγοράς εφαρμογών, βιβλίων, παιχνιδιών και περιεχομένου για τους καταναλωτές. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τον Microsoft λογαριασμό τους στο τοπικό τους νόμισμα και να κάνουν αγορές απευθείας μέσω Windows Store.

Κορυφαίες εμπειρίες. Τα Windows 8.1 προσφέρουν στους developers πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης και παρουσίασης εφαρμογών. Οι Windows 8.1 εφαρμογές συνεργάζονται από κοινού για το διαμοιρασμό δεδομένων και οθόνης, αλλά και την παροχή πλουσιότερης εμπειρίας χρήσης μέσα σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών, συμπεριλαμβανομένων και των νέων 8-ιντσών ή και μικρότερων συσκευών.

Εκτός των Windows 8.1, η Microsoft παρουσίασε τρόπους με τους οποίους οι developers μπορούν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία και το διαθέσιμο υλικό της εταιρείας προκειμένου να προσφέρουν διαφοροποιημένες εμπειρίες στους πελάτες τους σε όλες τις Microsoft συσκευές και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των:

Το Bing ως πλατφόρμα. Η νέα πλατφόρμα Bing βασίζεται στις μεγάλες επενδύσεις που έχει κάνει η Microsoft στις βασικές τεχνολογίες του Bing.com, ώστε να ενσωματωθούν ως έξυπνες υπηρεσίες στις συσκευές και τις υπηρεσίες της Microsoft, αλλά και στις εφαρμογές ανεξάρτητων κατασκευαστών που οι χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά. Εκτός από την εμπειρία αναζήτησης σε Windows 8.1, Windows Phone, Xbox 360 και Microsoft Office, οι υπηρεσίες Bing Developer είναι πλέον διαθέσιμες και στους ανεξάρτητους developers δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεχνολογία του Bing για να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες μέσω των δικών τους εφαρμογών για Windows και Windows Phone. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Visual Studio 2013 και Preview .NET 4.5.1 Preview. Παράλληλα με το επόμενο κύμα των Windows, το Visual Studio 2013 προσφέρει το ιδανικό σύνολο εργαλείων για τη δημιουργία πλούσιων και σύγχρονων εφαρμογών που τρέχουν σε Windows 8.1. Διαθέτοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά, το Visual Studio 2013 κάνει τη δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών για τους developers ευκολότερη και ταχύτερη, επιτρέποντάς τους να προσφέρουν υπηρεσίες χρησιμοποιώντας σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης που εκτείνονται ακόμα και σε φορητές συσκευές και το cloud. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια preview έκδοση του .NET 4.5.1, που επιτρέπει στους developers να δημιουργήσουν εφαρμογές νέας γενιάς για συσκευές και υπηρεσίες, ενώ μπορούν να καινοτομήσουν στις υπάρχουσες εφαρμογές. Οι preview εκδόσεις για Visual Studio 2013 και .NET 4.5.1 είναι τώρα διαθέσιμες για download εδώ. Παρακαλούμε διαβάστε περισσότερα για το Visual Studio εδώ.

Οι ευκαιρίες των Windows Phone για τους developers. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι, κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου, οι πωλήσεις Windows Phone σημείωσαν αύξηση έξι φορές ταχύτερη σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά smartphones. Με την κυκλοφορία των Windows Phone 8, οι πελάτες κατεβάζουν πάνω από 200 εκατομμύρια εφαρμογές το μήνα, δημιουργώντας υπερδιπλάσια καθημερινά έσοδα από τις εφαρμογές. Για να βοηθήσει τους developers να έχουν την καλύτερη απόδοση των επενδύσεών τους, η επόμενη έκδοση των Windows Phone θα σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να τρέχει τις ίδιες εφαρμογές που οι προγραμματιστές αναπτύσσουν σήμερα και να υποστηρίζει τα ίδια γνωστά εργαλεία και τις δεξιότητες. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι προγραμματιστές μπορούν να εγγραφούν στο Windows Phone Dev Center με μόνο $ 19

Με την ευγενική προσφορά της Microsoft και της Intel Corp, οι συμμετέχοντες στο Build έλαβαν το πρώτο 8-ιντσών Windows-based tablet, το Intel ® AtomTM Z2760 που βασίζεται σε επεξεργαστή Acer Iconia W3 και ένα Microsoft Surface Pro, με όλη τη δύναμη του επεξεργαστή τρίτης γενιάς Intel ® Core ™ σε μια ταμπλέτα.

Με νέα επίπεδα επιδόσεων και διάρκεια ζωής της μπαταρίας που εξασφαλίζονται με τα Windows 8.1 και την Intel Αρχιτεκτονική, αυτές οι συσκευές προσφέρουν στους developers τη δυνατότητα να ξεκινήσουν γρήγορα την ανάπτυξη εφαρμογών για Windows 8.1, οι οποίες θα μπορούν να αξιοποιηθούν σε όλα τα είδη και μεγέθη συσκευών. Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες έλαβαν 100 GB επιπλέον χώρο αποθήκευσης στο SkyDrive για ένα χρόνο, προκειμένου να μπορούν να αποθηκεύουν και να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους από οπουδήποτε.

H Windows 8.1 Preview είναι ήδη διαθέσιμη, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο...


Τρόπος εγκατάστασης των Windows 8.1 Preview από αρχείο ISO:


Για να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 Preview από αρχείο ISO, πρέπει πρώτα να μετατρέψετε το αρχείο ISO σε μέσο εγκατάστασης που έχει αποθηκευτεί σε DVD ή σε μονάδα flash USB.

Αν χρησιμοποιείτε Windows 8, ακολουθήστε αυτά τα βήματα, για να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 Preview από αρχείο ISO:

* Κάντε λήψη του αρχείου ISO (.iso).
* Πατήστε δύο φορές ή κάντε διπλό κλικ στο αρχείο ISO.
* Πατήστε δύο φορές ή κάντε διπλό κλικ στο αρχείο setup.exe και ακολουθήστε τα βήματα.

Αν χρησιμοποιείτε Windows 7, ο ευκολότερος τρόπος να μετατρέψετε ένα αρχείο ISO σε DVD είναι να χρησιμοποιήσετε το Πρόγραμμα εγγραφής ειδώλου δίσκου των Windows.
Σε υπολογιστή με Windows XP ή Windows Vista, απαιτείται πρόγραμμα τρίτου για τη μετατροπή ενός αρχείου ISO σε μέσο με δυνατότητα εγκατάστασης και το λογισμικό εγγραφής DVD συχνά περιλαμβάνει αυτήν τη δυνατότητα.

Σημαντικό:

Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 Preview χρησιμοποιώντας το ISO, δεν θα είστε σε θέση να καταργήσετε την εγκατάστασή τους.
Αν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο προηγούμενο λειτουργικό σας σύστημα, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε ξανά χρησιμοποιώντας το μέσο αποκατάστασης ή εγκατάστασης που συνόδευε τον υπολογιστή σας, το οποίο συνήθως είναι μέσο DVD.

Αν έχετε Windows 8 και δεν έχετε μέσο αποκατάστασης, ίσως μπορέσετε να δημιουργήσετε μια μονάδα αποκατάστασης USB. Αν έχετε Windows 7, Windows Vista ή Windows XP και δεν έχετε μέσο αποκατάστασης, ίσως μπορέσετε να το δημιουργήσετε από ένα διαμέρισμα αποκατάστασης στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας λογισμικό που παρέχεται από τον κατασκευαστή του υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την ενότητα υποστήριξης στην τοποθεσία web του κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Μετά την εγκατάσταση των Windows 8.1 Preview, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το διαμέρισμα αποκατάστασης στον υπολογιστή σας, για να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση των Windows.

Σημειώσεις πριν από τη λήψη:

Τα Windows 8.1 Preview αποτελούν προέκδοση λογισμικού, το οποίο ίσως να τροποποιηθεί σημαντικά προτού κυκλοφορήσει στην αγορά.
Η Microsoft δεν παρέχει εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, όσον αφορά τις πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ. Ορισμένες δυνατότητες και λειτουργίες του προϊόντος ίσως να απαιτούν πρόσθετο υλικό ή λογισμικό.

Αρχεία ISO: Κλειδί προϊόντος: NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F

Γλώσσα:Λήψη:Τιμή κατακερματισμού SHA-1:

Αραβικά 64 bit

  

 Λήψη των (2.8 GB)        

     

0x15C3DD68E53C6B4602D06E2CAC577480D2E9331E

Αραβικά 32 bit

 Λήψη των (3.8 GB)  

0xC76BBB780893851892739768019EB8B9F235DF2A   

Κινεζικά (Απλοποιημένα) 64 bit

 Λήψη των (3.9 GB)   

0xA34B8F71DCE39303F81402E2B44DA17117BB8970   

Κινεζικά (Απλοποιημένα) 32 bit

 Λήψη των (2.9 GB)   

0xF394D21EB655867E455B2DCAAEC37A4160F6F812   

Κινεζικά (Παραδοσιακά) 64 bit

 Λήψη των (3.9 GB)    

0x8A8F583D23B55F8D0BD1E3F6F3B3376F60A6498B   

Κινεζικά (Παραδοσιακά) 32 bit

 Λήψη των (2.9 GB) 

0xF394D21EB655867E455B2DCAAEC37A4160F6F812   

Αγγλικά 64 bit

 Λήψη των (3.8 GB)  

0xD8076E029292FBC933792D215793045031255FF6

Αγγλικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB) 

0x447CCD24EB3DC6CFD9A42E62A5F6418B578E3CBF

Γαλλικά 64 bit

 Λήψη των (3.8 GB)    

0x77B998037F5117A0339E3C575DC575812186A36B  

Γαλλικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB)  

0x938EAAF0CED4A4D80A4619945D22AECD8368F360  

Γερμανικά 64 bit

 Λήψη των (3.8 GB)    

0xD36DCEB20A734905D45FCC8A29CAFAEB83D8821F  

Γερμανικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB) 

0xB59B03B978C9B9C79937E77F4FD86E6D4B3F605B 

Ιαπωνικά 64 bit

 Λήψη των (3.8 GB)    

0x90550D4CF6084177F4D8B15FF1935F04E02A8C91  

Ιαπωνικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB)   

0x39AC35DC262DE7BA1E4FA76D22840A135F98C383  

Κορεατικά 64 bit

 Λήψη των (3.8 GB)   

0x42334C1334A3A5F3AF7D7BDBACA328ABA24E4514

Κορεατικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB)   

0xE15BB0ACD03AF0B034BC9C9C35F20C56D7702F97  

Πορτογαλικά (Βραζιλίας) 64 bit

 Λήψη των (3.7 GB)    

0xFC163AB555EE347C3D70C608DFBC6860C48F1FCD  

Πορτογαλικά (Βραζιλίας) 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB)   

0x8EE8EE031C656AE547E4076540562CEC132F741C  

Ρωσικά 64 bit

 Λήψη των (3.7 GB)  

0xD23B862AE7FA349BBE84FCE4833CAF6EBE524104 

Ρωσικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB)

0xB2804B267B131C100E030B68EA826CC5328BDAFB  

Ισπανικά 64 bit

 Λήψη των (3.8 GB)   

0x83D93447997167F5DF1C37C1BE5DC897DAC28096

Ισπανικά 32 bit

 Λήψη των (2.8 GB)   

0xE397E9B50FE449BFB3EBD68793CDE8B8C92E9036   

Σουηδικά 64 bit

 Λήψη των (3.7 GB)    

0xEE699B6D8B1B010E2F7AE56CF8A07683E3E077B2  

Σουηδικά 32 bit

 Λήψη των (2.7 GB)   

0x46830490C8A9D8B92FB5C1EB123915D55AB6C973  

Τουρκικά 64 bit

 Λήψη των (3.7 GB)   

0xF82792BD5629FE04CCD67EDA64E03DB1AFD2B7C7 

Τουρκικά 32 bit

 Λήψη των (2.7 GB) 

0xF80566653B77558D8C02097C64D34C82E8A7E70E 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)