DigiCal ημερολόγιο Android App. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6sp9MX_K6DvY6M0dCWxX4ByTtxiDKCbRh4-2JhBfAA_idsOD_p7CJOaHPOw8m5fKFDip8YCtKW6JviN2-PdEd7UBjHH-2zRC6mKqhJvmzIbyiMHhCJHhJ0BkTrGG6d2TLlH-rj1yqvVs/s72-c/DigiCal+%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το DigiCal είναι μια στυλάτη και εύχρηστη εφαρμογή ημερολογίου που συγχρονίζει όλα σας τα ραντεβού με το Ημερολόγιο Google (Google Calendar). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από έξι πανίσχυρους τύπους προβολής (ημέρα, εβδομάδα, ατζέντα, μήνας, μήνας σε κείμενο και λίστα), σε λειτουργία είτε κατακόρυφης είτε οριζόντιας προβολής, απολαμβάνοντας τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη.
Ακολουθώντας τα τελευταία θέματα Holo Light και Dark για Android, το DigiCal φέρνει την απλή και εύχρηστη εμπειρία περιβάλλοντος χρήστη σε smartphones και tablets που εκτελούν εκδόσεις Android 2.2 ή νεότερες.
Το DigiCal συνοδεύεται επίσης από πέντε πανέμορφα γραφικά στοιχεία (λίστα, πλέγμα, ημέρα, λίστα ημερών και μήνας).

Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του DigiCal, όπως είναι η έξυπνη γραμμή ενεργειών, διευκολύνουν την επεξεργασία, τη μετακίνηση, την αντιγραφή και τη διαγραφή συμβάντων.
Η προσθήκη τοποθεσίας σε ένα συμβάν γίνεται ευκολότερη από ποτέ, μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητα αναζήτησης τοποθεσίας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του μέρους (καφετέρια, κατάστημα, πάρκο), στη συνέχεια το DigiCal θα βρει αυτόματα τη διεύθυνση και θα την αποθηκεύσει.
Αξιοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, το Google Now (Android 4.1+) γνωρίζει πού πρέπει να πάτε. Θα παρακολουθεί την κίνηση στους δρόμους, θα σχεδιάσει τη διαδρομή σας και θα σας ειδοποιήσει για το πότε πρέπει να ξεκινήσετε.

✓ Έξι μοναδικοί τύποι προβολής ημερολογίου (ημέρα, εβδομάδα, ατζέντα, μήνας, μήνας σε κείμενο και λίστα), που περιλαμβάνουν λειτουργία οριζόντιας προβολής
✓ Πέντε πανέμορφα γραφικά στοιχεία με δυνατότητα πλήρους προσαρμογής (λίστα, πλέγμα, ημέρα, λίστα ημερών, μήνας).
✓ Στυλάτο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη που συμβαδίζει με το θέμα Holo για Android
✓ Πλήρως συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή εκτελεί Android 2.2 ή νεότερο
✓ Έξυπνη γραμμή ενεργειών για γρήγορη προσαρμογή, μετακίνηση, αντιγραφή, επικόλληση και διαγραφή συμβάντων
✓ Ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης για γρήγορη προσθήκη τοποθεσιών στα συμβάντα σας
✓ Υποστήριξη για Google Now (Android 4.1+) που του επιτρέπει να σας ειδοποιεί για την κατάλληλη ώρα αποχώρησης για το ραντεβού σας, σχεδιάζοντας τη διαδρομή σας, ελέγχοντας την κίνηση στους δρόμους και υπολογίζοντας τον χρόνο ταξιδιού
✓ Αναδυόμενο παράθυρο συμβάντων που διευκολύνει τον έλεγχο μεμονωμένων συμβάντων
✓ Υποστήριξη χειρονομιών όπως είναι τσίμπημα για μεγέθυνση και σάρωση για πλοήγηση
✓ Βελτιωμένες ειδοποιήσεις με συντομεύσεις για αναβολή αφύπνισης, χάρτη και πλοήγηση
✓ Προσαρμοσμένα χρώματα φόντου για τα γραφικά στοιχεία ημέρας, λίστας ημερών, πλέγματος και μήνα (μόνο στο DigiCal+)

Διατίθεται επίσης μια έκδοση DigiCal+ με χρέωση (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendarplus), η οποία δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις και προσφέρει περισσότερες επιλογές ρύθμισης γραφικών στοιχείων: διαφάνεια φόντου και προσαρμοσμένα μεγέθη γραμματοσειράς.

Προσφέρει επίσης ένα γραφικό στοιχείο μήνα και μια επιλογή προσαρμοσμένου χρώματος φόντου για τα γραφικά στοιχεία ημέρας, λίστας ημερών, πλέγματος και μήνα.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)