VirtualDJ Home for Mac. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-q_T-ykdHf8U/Ubhw6Ss0OzI/AAAAAAAAS9A/USlQZeQtot8/s72-c/VirtualDJ+.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το VirtualDJ Pro είναι ένα πανίσχυρο και πλήρες εργαλείο για την παραγωγή MP3, τραγουδιών με βίντεο και άλλα.
Το περιβάλλον ίσως είναι λίγο εκφοβιστικό, αλλά δεν θα χρειαστείτε πολύ ώρα για να το μάθετε. Σύρετε αρχεία MP3 στον πρώτο player, επιλέξτε Play και θα μπορέσετε απευθείας να ξεκινήσετε την περιήγηση στην ποικιλία εφέ του προγράμματατος: ηχώ, filter, flanger, key changer, backspin, παραμετροποιήσιμο beat grid και άλλα.
Προσθέστε ένα ακόμα κομμάτι στον δεύτερο player και η δυνατότητα beat matching θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τέλειες μίξεις. Χάρης στην μηχανή BeatLock οι δημιουργίες σας θα μείνουν συγχρονισμένες.

Και ο sampler, μαζί με κάποια αυτοματοποιημένα πρόσθετα - BPM και αρίθμηση κλειδιών, σύγκριση pitch, σύγκριση audio gain, αναγνώριση πρώτου και τελευταίου χτύπου, αναγνώριση 4/4 phase - θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα απ' οτιδήποτε και αν δημιουργήσετε.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μερικά οπτικά εφέ, το VirtualDJ Pro 6.1.2 είναι ικανό να εισάγει τους περισσοτερους δημοφιλείς τύπους βίντεο, και κατόπιν να τους ρυθμίσει με μια ποικιλία στυλάτων εφέ και μεταβάσεων.

Και όταν μάθετε αυτές τις δυνατότητες θα μπορείτε να εγγράψετε τις μίξεις σας απευθείας σε ήχο (MP3 ή WAV) ή αρχεία βίντεο (MP4), να τα γράψετε απευθείας σε CD, ή ακόμα και να τα δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο, είτε από τον υπολογιστή σας είτε από κάποιον ραδιοφωνικό διακομιστή.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)