fonts.gr - Eπιλεγμένες Ελληνικές γραμματοσειρές. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-3xieeh-uCYU/UZD3npXUO9I/AAAAAAAAS1M/nWq8ZRjc-ag/s72-c/fonts.gr.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Στην Ελληνική Ψηφιακή Τυποθήκη θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από επιλεγμένες γραμματοσειρές ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, με κοινό γνώρισμα την υποστήριξη των ελληνικών χαρακτήρων. Όσοι ασχολούνται με την έντυπη και την ηλεκτρονική τυπογραφία, τη γραφιστική και τα εικαστικά, μπορούν να θαυμάσουν μερικές από τις ομορφότερες και πιο πετυχημένες ελληνικές γραμματοσειρές, που χρησιμοποιούνται ήδη σε γνωστά περιοδικά, εφημερίδες κ.α.

Οι γραμματοσειρές προβάλλονται ανά κατηγορία, σχεδιαστή, εταιρία ή σε πακέτα, ενώ για μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια, υπάρχει εργαλείο σύνθετης αναζήτησης με κριτήρια (π.χ. όνομα, μορφολογικά στοιχεία κ.α.).
Οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να αγοράσουν όσες γραμματοσειρές τους ενδιαφέρουν, για χρήση στις δικές τους εκδόσεις και δημιουργίες, ή ακόμα και να ζητήσουν κατά παραγγελία τον σχεδιασμό κάποιας νέας ή τον εξελληνισμό οποιασδήποτε ξένης.

Εγκατάσταση γραμματοσειρών:

Αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του zip αρχείου.
Μετά κάντε δεξί-κλίκ στο .ttf αρχείο και από το μενού επιλέξετε 'Install' για να εγκατασταθεί η γραμματοσειρά στον φάκελο fonts των Windows.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)