RocketDock - Eπιφάνεια εργασίας με στυλ. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://4.bp.blogspot.com/-8Lobxk-PPBs/TnOXqoRcHTI/AAAAAAAAMOY/5w34B4XlRAI/s72-c/RocketDock.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Tο RocketDock είναι μια εντυπωσιακή μπάρα Έναρξης που κάνει ευκολότερη την εύρεση και την εκκίνηση των αγαπημένων σας εφαρμογών. Το πρόγραμμα έρχεται με κάποιες ενσωματωμένες συντομεύσεις για φακέλους και στοιχεία των Windows (Υπολογιστής, Προσωπικός Φάκελος, Κάδος ανακύκλωσης και άλλα), που εμφανίζονται σε μια μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης. Επιλέξτε έναν φάκελο, και αυτός θα εμφανιστεί αμέσως.
Εάν θέλετε να παραμετροποιήσετε το RocketDock, επίσης είναι πολύ εύκολο.
Απλά σύρετε την συντόμευση στο πρόγραμμα για να την προσθέσετε στην λίστα, ή σύρετε τις συντομεύσεις μέσα στο RocketDock για να τις αναδιοργανώσετε, και αυτές θα αναβαθμιστούν αυτόματα.
Η πραγματική διασκέδαση ωστόσο είναι να πειράξετε τις ρυθμίσεις του RocketDock.
Εκεί μπορείτε, να ρυθμίσετε την θέση της μπάρας, πάνω, αριστερά, δεξιά και κάτω στην οθόνη (σε οποιαδήποτε οθόνη εάν έχετε πάνω από μία).
Και κάθε πτυχή της εμφάνισης του RocketDock μπορεί να ρυθμιστεί με λίγα "κλικ" το πρόγραμμα έρχεται με πάνω από 30 θέματα, για παράδειγμα.
Δοκιμάστε τα όλα, και δείτε ποιο σας εξυπηρετεί.
Είναι δυνατό να ρυθμίσετε επίσης την διαφάνεια του RocketDock, την γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται, να ρυθμίσετε την ποιότητα και το μέγεθος των εικονιδίων, και πολλά ακόμα.

Επίσης διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από πρόσθετα, όπως Icons, Docklets, skins, Walls κ.α για να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο την επιφάνεια εργασίας σας!! Θα τα βρείτε εδώ: Addons
Δείτε το βίντεο:

Λειτουργικά συστήματα:
* Windows 2000 / XP / Vista / 7
* 500Mhz or faster CPU
* 10MB RAM free

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)