Σχεδιάστε τις ιστοσελίδες σας online στο GRsites. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-v1SmJfo_N2Y/UZ-NhANRxwI/AAAAAAAABqw/p7WgumQHPvc/s72-c/httpwww.grsites.comstartheader.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Xωρίς κώδικα και με ατελείωτες δυνατότητες. Δημιουργήστε μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία, πλαίσια κειμένου ή ολόκληρες σελίδες με προσαρμόσιμο περιεχόμενο, μέσα σε λίγα λεπτά. Δημιουργήστε cross-browser σχέδια HTML5 για να ταιριάζουν με οποιοδήποτε στυλ. Εισάγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ιστοσελίδων στα σχέδιά σας, με μορφοποίηση που διατηρείται.

Εξάγετε το HTML του σχεδιασμού για το συγκεκτιμένο έργο σας στο web, ή δημοσιεύστε το δωρεάν.

Aναλυτικά περιέχει:

Web Page, Text Box, Menu, Button, Text Logo, Texture, Ikon, GRSites Tutorials, Βackgrounds Textures, Fonts, Sound Effects

Εγγραφείτε εδώ - ΔΩΡΕΑΝ - να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό φάκελο στον οποίο μπορείτε να κρατήσετε τις αγαπημένες σας υφές, καθώς και τα κουμπιά, τα λογότυπα, τα μενού και τα πλαίσια κειμένου που δημιουργείτε στη GRSites.com.
Απλά επικολλήστε τον παρεχόμενο κώδικα HTML στις ιστοσελίδες σας για να εμφανιστεί στα προσαρμοσμένα γραφικά σας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)