Στοίχημα ΟΠΑΠ Android App. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-0aoIn1be1Uc/UXtrz8jMnCI/AAAAAAAASo4/v5IqNcjvW7U/s72-c/stoixima_OPAP.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Εφαρμογή με τα live αποτελέσματα του στοιχήματος του Ο.Π.Α.Π. σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο,το καθημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης σε όλα τα αθλητικά δρώμενα,3 μεταδόσεις ραδιοφωνικών σταθμών και το πλήρες δελτίο του στοιχήματος.

(Πατώντας το μενού από το κινητό σας και επιλέγοντας "Πλοήγηση" μπορείτε να επιλέξετε από 3 διαφορετικά sites να δείτε τα αποτελέσματα για τους αγώνες ποδασφαίρου.
Στα inscores και goals, πατώντας στο score εμφανίζονται σκορερ-καρτες-αλλαγές των αγώνων.Στο inscores μπορούν να επιλεχθούν παιχνίδια που θέλετε να παρακολουθείτε.)

Αυτή η απλή εφαρμογή εμφανίζει ζωντανά τα αποτελέσματα του δελτίου στοιχήματος του ΟΠΑΠ έτσι όπως εμφανίζονται σε διάφορες ιστοσελίδες.
Πατώντας το κουμπί menu του κινητού σας, εμφανίζεται ένα menu με επιπλέον επιλογές. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στα livescores ποδοσφαίρου και μπάσκετ,να δείτε τους τζίρους και τα δελτία στοιχήματος έτσι όπως διανέμονται από τα πρακτορία του ΟΠΑΠ.
Επίσης από τις επιλογές μπορείτε να ορίσετε την αρχική σελίδα με την οποία θα ξεκινάει το πρόγραμμα.
Υπάρχει η δυνατότητα πλοήγησης σε προηγούμενα και επόμενα κουπόνια στοιχήματος.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)