Portable LinkCollector 4.6. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikqIHHUsfcGFJajlfBZDL-dVf-2ie6gopjDxPSXRUGDGru0Xq_TBqrAZlnZL1Hl5JXb5B4ARqlnYRBI25-p7mpNKYWARjL8RYVKBIPMXXofbGY_jzrnZId07aEDSgptX4VYzJUSYJGwI3I/s72-c/Portable+LinkCollector+4.6.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
To LinkCollector PC είναι μια εφαρμογή διαχείρισης και συγχρονισμού των bookmarks (σελιδοδείκτες). Το πρόγραμμα δουλεύει σε κάθε browser και μπορείτε εύκολα να αντιγράφετε τα links ανάμεσα στους διάφορους browsers που χρησιμοποιείτε (πχ. Internet Explorer, Mozilla Firefox 2-3, Opera και Google Chrome). Το LinkCollector μπορεί να επαληθεύσει τα bookmarks και να διαγράψει τα νεκρά links ή τις διπλές καταχωρήσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Εισαγωγή σελιδοδεικτών:
Το LinkCollector μπορεί να εισάγει συνδέσμους από τον Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome καθώς και από αρχεία HTML.
Συγχρονισμός σελιδοδεικτών:
Συγχρονισμός σελιδοδεικτών ανάμεσα στους browsers με ένα κλικ. Συγχρονισμός URL ανάμεσα σε εγκατεστημένους και φορητούς περιηγητές. Συγχρονισμός ανάμεσα σε υπολογιστές.
Πιο δημοφιλείς browsers:
Διαχείριση σελιδοδεικτών σε όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης μαζί με τον Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera και Google Chrome.
Αντίγραφα ασφαλείας σελιδοδεικτών:
Δημιουργήστε την δική σας βάση δεδομένων σελιδοδεικτών. Αποθηκεύστε τους αγαπημένους σας σελιδοδείκτες και σελιδοδείκτες με εισαγωγή από άλλους browsers.
Αναζήτηση URL:
Αναζήτηση διπλών καταχωρήσεων:
Αναζήτηση συγκεκριμένου URL βάση κειμένου. Αναζήτηση βάση ετικέτας ή domain. Επίσης, μπορείτε να δείτε τα πιο επισκέψιμα links και τους νεκρούς συνδέσμους.
Κρυπτογραφημένοι σύνδεσμοι:
Καθορισμός ενός κωδικού για την κρυπτογράφηση της λίστας σελιδοδεικτών του προγράμματος. Προστατευμένοι φάκελοι δεν μπορούν να ανοιχθούν χωρίς τον σωστό κωδικό.

Λειτουργικά συστήματα: Windows 8/ 7/ Vista/ XP

Home Page

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)