Κλεφτές Ματιές (Στέφανος Λίβος). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd5nRKK6oMYM1tUZC4z-_tCiAFGz2hyphenhyphenxl3E0YPYSdKZlq3ZvqOhOTv-BTkN7MjaxMsxFIcFZ0iCE7uZf3GKjzdILlR_BCU-VcSzzgfVcHZcK6u10SaCQhTS7zv-fB3GH9NO5Xp0NeA3T4/s72-c/Kleftes+maties.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Kleftes maties, Stefanos Livos, Greek BooksΤι κοινό έχουν μια έκρηξη σουπερνόβα, ένα σπίτι με θέα το Σηκουάνα, ένας ζωγράφος που φτιάχνει το πορτρέτο της ζωής του, ένας έρωτας που μένει κρυφός για μια ζωή, τα ματαιωμένα όνειρα μιας γυναίκας, και ένα φυλαχτό που ομολογεί μια αμαρτία;

Είναι όλα κομμάτια αυτού του βιβλίου, δεκατρείς ιστορίες σαν κλεφτές ματιές στις ζωές κάποιων ανθρώπων που αγαπάνε, πληγώνονται, μένουν μόνοι τους, θρηνούν τα όνειρά τους και κάνουν παθιασμένο έρωτα…Όπως οι περισσότερες συλλογές διηγημάτων, είναι μικρό βιβλίο (136 σελίδες), γι’ αυτό και διαβάζεται πολύ άνετα σε μια μέρα, αν και μπορείς να το αφήσεις και να το ξαναπιάσεις όποτε θες, διαβάζοντας κάθε φορά και άλλη ιστορία.

Ο Στέφανος Λίβος έγραψε τις ιστορίες και αποφάσισε να τις Αυτοεκδόσει… Αφού κανείς δεν συμπαθεί τα διηγήματα.. Ούτε οι εκδότες, γιατί δεν αποτελούν εμπορική κατηγορία, ούτε οι αναγνώστες, που θέλουν βιβλία με συνέχεια και όχι μικρές ιστορίες που τους πάνε από εδώ κι από εκεί. «Εγώ, ωστόσο, διηγήματα άρχισα να γράφω και γι’ αυτό έχω και κάμποσα από δαύτα στο συρτάρι μου (στα Documents του υπολογιστή, δηλαδή..)

Τι να τα έκανα; Να τα άφηνα να “σαπίζουν” εκεί μέσα, χωρίς να διαβαστούν ποτέ;Εκδότη σίγουρα δε θα μπορούσα να βρω, άρα μου έμενε η άλλη εναλλακτική, να πληρώσω εγώ για τη δημοσίευσή τους, τυπώνοντας ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων και να αναλάβω ο ίδιος να βρω τρόπους για την προώθησή τους, σημεία πώλησης κλπ.

Το πρόβλημα είναι ότι ούτε είχα τα λεφτά που χρειάζεται αυτό, ούτε και ήθελα να πληρώσω για να αυτο-δημοσιευτώ!

Θα ήμουν σαν κάτι losers τραγουδιστές που πληρώνουν για να βγάλουν ένα σινγλάκι με την αξύριστη μούρη τους στο εξώφυλλο και ύστερα, τους τρώει η μαρμάγκα. Ένας φίλος λοιπόν μου πρότεινε την lulu.com, η οποία είναι πλατφόρμα αυτοέκδοσης.

Πας δηλαδή, ανεβάζεις το βιβλίο σου, τα ρυθμίζεις όλα όπως τα θες, κι αυτοί το μόνο που αναλαμβάνουν είναι να το διαθέτουν στο ηλεκτρονικό τους βιβλιοπωλείο και να το εκτυπώνουν κάθε φορά που κάποιος το παραγγέλνει.»

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)