Puran Defrag 7.2. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-WC_QjL_xfj8/UPLM3uVYf1I/AAAAAAAASZY/7lxXkuqxLW4/s72-c/puran%2Bdefrag.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το Puran Defrag είναι ένα απλό εργαλείο ανασυγκρότησης δίσκου που θα βελτιώσει τον σκληρό σας δίσκο στην μέγιστη απόδοσή του.
Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει κάποιες χρήσιμες επιλογές ρύθμισης. Μπορεί να οργανώσει καταλόγους για ταχύτερη πρόσβαση, για παράδειγμα. Έχετε την δυνατότητα να αφαιρέσετε συγκεκριμένα αρχεία από την διαδικασία της ανασυγκρότησης, επιταχύνοντάς την. Το Puran Defrag συμπεριλαμβάνει το δικό του Intelligent Optimizer αλγόριθμο ούτως ώστε να τοποθετήσει τα συχνά χρησιμοποιούμενα αρχεία στο ταχύτερα προσβάσιμο μέρος του δίσκου, που μπορεί να αποφέρει ταχύτερη πρόσβαση στα αρχεία.

Το Puran Defrag μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να ανασυγκροτήσετε αρχεία κάνοντας δεξί κλικ από τον Explorer, για παράδειγμα, να οργανώσετε ολόκληρο τον σκληρό σας δίσκο όποτε θέλετε, ή να τον ανασυγκροτήσετε κατά την εκκίνηση, ώστε να μπορεί να δουλέψει με αρχεία του συστήματος όπως το MFT.

Και υπάρχει ένας πολύ καλός προγραμματιστής που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ακριβώς τι θέλετε το πρόγραμμα να κάνει. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον οδηγό που θέλετε να ανασυγκροτήσετε, τις δυνατότητες που θέλετε το Puran να χρησιμοποιήσει, πότε θα εκκινείται (όταν μπει ο υπολογιστής σε κατάσταση προφύλαξης οθόνης, όταν ο υπολογιστής είναι αδρανής, ή μια συγκεκριμένη ώρα), και άλλα.

Σημειώστε πως το πρόγραμμα είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και όχι επαγγελματική. Εάν χρησιμοποιείτε το Puran Defrag στην εταιρεία σας, θα χρειαστεί να αγοράσετε άδεια.

Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7/Vista/Server/XP

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)