NexusFont (exe & portable). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV2Eicd7DHDUVRobf9qXrRLOxUnq4Hl6h6U1rjfzWXiqSqglurPAkZonsQ0X6uE51AvkDKo6IjwW-NP8SHQSFLn6Ry1r9uwlgsRxd1J4XApBWcJbBHYiI6haikvNvIlPsuGA7m99tedBk/s72-c/NexusFont.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η επιλογή της κατάλληλης γραμματοσειράς στα Windows είναι συνήθως μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί αρκετό πειραματισμό.

Βλέπετε μια γραμματοσειρά που φαίνεται πως μπορεί να ταιριάζει αλλά το δοκιμαστικό κείμενο που εμφανίζεται στην προεπισκόπησή της δεν είναι ποτέ αρκετό για να καταλάβετε αν είναι η κατάλληλη, οπότε επιλέγετε γραμματοσειρές την μια μετά την άλλη μέχρι να βρείτε την καλύτερη.

Το NexusFont βελτιώνει αυτή την διαδικασία άμεσα επιτρέποντας σας να δημιουργήσετε το δικό σας δοκιμαστικό κείμενο.

Πληκτρολογήστε μια μεγάλη πρόταση αν θέλετε, επιλέξτε το χρώμα, το μέγεθος των γραμμάτων και το πρόγραμμα θα εμφανίσει άμεσα το κείμενο χρησιμοποιώντας κάθε εγκατεστημένη γραμματοσειρά, ώστε να είναι εύκολο να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

To NexusFont διαθέτει επίσης την δυνατότητα παραμετροποίησης ώστε να ενσωματώσει γραμματοσειρές που δεν έχετε ακόμη εγκαταστήσει. Απλά καθοδηγείστε το πρόγραμμα σε ένα φάκελο που περιέχει τις γραμματοσειρές που κατεβάσατε και θα εμφανιστούν και αυτές στην λίστα.

Μια τέτοια δυνατότητα καθιστά το πρόγραμμα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο προεπισκόπησης γραμματοσειρών, δίνοντάς σας την δυνατότητα να τις δοκιμάσετε χωρίς να χρειαστεί να τις εγκαταστήσετε.

Και φυσικά υπάρχει πληθώρα εργαλείων διαχείρισης των γραμματοσειρών ώστε να σας βοηθήσουν να τις έχετε σωστά οργανωμένες.

Μπορείτε να αντιγράψετε συγκεκριμένες γραμματοσειρές από ένα φάκελο για παράδειγμα, ώστε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, να βρείτε διπλές γραμματοσειρές αναζητώντας τους φακέλους που θα ορίσετε εσείς, να εγκαταστήσετε νέες γραμματοσειρές ή να απεγκαταστήσετε υπάρχουσες που δεν χρησιμοποιείτε ώστε να βελτιώσετε την απόδοση του υπολογιστή σας.

Λειτουργικά συστήματα: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Σε εκτελέσιμο αρχείο (.exe): mirror: mirror:
Σε Portable μορφή:
mirror: mirror:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)