Google Earth 7 με 3D εικόνες για 25 πόλεις. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijxavPcQdcbRdrC0F5SnYm933bUS7iNbm9RzMiMOycYO6oUU0Cbg9bJHISqgtuZMnKjjW0XqeU7hyphenhyphenz2WmfaJ7PNhHPbdD0jo5cU5xFdw-vPxJtC0qfgNkmbmcRlAGjOIaFq8KdT45FCYg/s72-c/Google+Earth+7.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Google Earth 7Το Google Earth σάς επιτρέπει να ταξιδέψετε στον κόσμο από την άνεση του υπολογιστή σας, εξερευνώντας εκπληκτικές δορυφορικές εικόνες σε 3D. To "ρευστό" περιβάλλον καθιστά εύκολη τη μετάβαση από χώρα σε χώρα και τη μεγέθυνση σε επίπεδο δρόμων. Κάποιες συγκεκριμένες πόλεις του κόσμου επωφελούνται από ξεναγήσεις σε 3D, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μία εικονική ξενάγηση των σημαντικών τοποθεσιών και για να πάρετε μια αίσθηση της τοποθεσίας.Μπορείτε επίσης να ψάξετε για τοπικές επιχειρήσεις και τις σημεία ενδιαφέροντος ενώ, τα εργαλεία επισήμανσης σάς δίνουν τη δυνατότητα να "σημαδέψετε" τοποθεσίες στο χάρτη και να τις μοιραστείτε με άλλους.
Το Google Earth μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό διαδρομών αλλά και για να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες για πόλεις ή για χώρες που σχεδιάζετε να επισκέφθείτε.
Επιπλέον λειτουργίες είναι διαθέσιμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια εικονική ξενάγηση στον ουρανό, στο φεγγάρι και τον ήλιο αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο καλούνται οι χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο για να το προσθέσουν σε χάρτες.
Το Google Earth 7 συμπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά με 3D εικόνες από τις ακόλουθες πόλεις, οι οποίες ήταν προηγουμένως διαθέσιμες στο Google Earth για κινητά με iOS και Android: Boulder, Βοστώνη, Charlotte, Ντένβερ, Lawrence, Long Beach, Λος Άντζελες, Πόρτλαντ, Σαν Αντόνιο, Σαν Ντιέγκο, Σάντα Cruz, Σιάτλ, Τάμπα, Tucson, τη Ρώμη και το San Francisco Bay Area (συμπεριλαμβανομένης και της χερσονήσου και East Bay).
Μέχρι σήμερα, η Google είχε προσθέσει 3D δεδομένα γιαπολύ λίγες περιοχές όπως Αβινιόν, Ώστιν, Τέξας, Μόναχο, Φοίνιξ και Mannheim.
Έτσι, πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να ανακαλύψετε.
Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7/Vista, Linux, Mac OS X/XP/2000

Λήψη για Windows:

Λήψη για Linux:

Google Earth για κινητά:

Λήψη για Android:

Λήψη για iOS
via Google Lat Long Blog

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)