Dynamic HTML Editor Free 1.9 - Free HTML & WYSIWYG Editor. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-z4NIUbnZcRY/UJboJKHxhJI/AAAAAAAAQow/u1_-LmP1wgE/s72-c/Dynamic%2BHTML%2BEditor%2BFree%2B1.9.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Για να σχεδιάσετε μια ιστοσελίδα θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στα κατάλληλα εργαλεία.
Το Dynamic HTML Editor 1.9 είναι η δωρεάν παλαιότερη έκδοση του εμπορικού πακέτου, και παρόλη την "ηλικία" του και τα λιγότερα χαρακτηριστικά που διαθέτει, έχει πολλά να προσφέρει.
Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία HTML και CSS και υποστηρίζει PHP, ASP, JSP, XML και CFM, με την έξτρα ευκολία ότι τα στοιχεία της σελίδας μπορούν να προστεθούν με μερικά clicks του ποντικιού και ο αντίστοιχος κώδικας θα δημιουργηθεί αυτόματα για εσάς.
Οι εικόνες που προστίθενται στις σελίδες μπορούν να περιστραφούν αν απαιτείται και η μαζική διαχείριση αρχείων κάνει εύκολη την αλλαγή χαρακτηριστικών σε όλες τις σελίδες του site χωρίς να χρειαστεί η επεξεργασία κάθε αρχείου ξεχωριστά.
Το πρόγραμμα υποστηρίζει γεγονότα (events) ώστε να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη δυναμικών σελίδων.
Τα στοιχεία της σελίδας μπορούν να υποστούν επεξεργασία με μερικά clicks του ποντικιού ή με την χρήση του παραθύρου ιδιοτήτων για μεγαλύτερο έλεγχο.
Η αρκετά ομαλή πορεία εκμάθησής του, το καθιστά κατάλληλο για αρχάριους και αν και δεν διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά που μπορεί κάποιος να συναντήσει σε μεγάλα πακέτα, υπάρχουν όσα χρειάζονται για την δημιουργία εκπληκτικών ιστοσελίδων.
Γλώσσες: italian, english, german, french, spanish, dutch, brazilian, portuguese, russian, czech, magyar, finnish, galician
Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7/Vista/XP

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)