DisplayFusion 4.3 Now Available!!! |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgq8lHaGygSgoyFbRKsmGDdOkaDmNxR8ujtvbCSPLYXTly076C5tcy-l7t2OcvjSbldt00XDCUkRXHl7XhyV8X-q7l-zbwvSZnQurZB7Gf4Dql-8B7C7quCBIGlSZ3koSHY3ESxBWtHYs/s72-c/DisplayFusion.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Η προσθήκη μιας δεύτερης ή τρίτης οθόνης στον υπολογιστή μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας κάνοντας εύκολη την εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών παραθύρων και την παρακολούθηση αρκετών προγραμμάτων την ίδια στιγμή. Αντί να χρειάζεστε διπλό κεφάλι ή μια δεύτερη κάρτα γραφικών, τα Windows δεν έχουν επιπλέον απαιτήσεις εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλές οθόνες, αλλά η υποστήριξη φθάνει μέχρι την επέκταση της επιφάνειας εργασίας σε όλες τις οθόνες.
Εάν εγκαταστήσετε το DisplayFusion θα έχετε έναν πρόσθετο αριθμό δυνατοτήτων και επιλογών συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο φόντο που θα εκτείνετε σε όλες τις οθόνες, ή να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά φόντα για την κα΄θε μια. Η μπάρα τίτλου των προγραμμάτων μπορεί να αλλαχθεί προσθέτοντας κουμπιά μετακίνησης ενός παραθύρου σε μια συγκεκριμένη οθόνη.
Υπάρχουν επίσης προρυθμισμένες συντομεύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινήσουν παράθυρα, ή να τα εμφανίσουν σε όλες τις διαθέσιμες οθόνες. Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν μικρές βελτιώσεις σε έναν υπολογιστή με πολλές οθόνες, αλλά αφού ξοδέψετε λίγα λεπτά δουλεύοντας με αυτά, θα καταλάβετε πόσο χρήσιμα είναι.

Αναβαθμιστείτε στην έκδοση Pro του προγράμματος και θα έχετε επιπλέον επιλογές διαθέσιμες.
Μπορείτε να έχετε ένα αντίγραφο της μπάρας εργασιών των Windows σε κάθε οθόνη και να επιλέξετε να εμφανίζετε μόνο κουμπιά της μπάρας εργασιών που σχετίζονται με τα προγράμματα που τρέχουν σε συγκεκριμένη οθόνη.
Τα φόντα της επιφάνειας εργασίας μπορούν να δημιουργηθούν από το Flickr και να περιστραφούν, και τα παράθυρα του προγράμματος μπορούν εύκολα να στοιχηθούν στης άκρες άλλων προγραμμάτων που τρέχουν. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δικές σας συντομεύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λειτουργικά συστήματα:
Windows 8, 7 & Vista (32-bit and 64-bit)
Για τα Windows XP θα χρειστείτε να κατεβάσετε & το Microsoft .NET Framework v2.0 (32-bit)
Windows Server 2012, 2008-R2, 2008, 2003 (32-bit and 64-bit)

Portable version:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)