Εισαγωγή στη Στρατηγική (Στρατηγός André Beaufre). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://3.bp.blogspot.com/-9cTwV6BNMmY/Tb0wtD1bT9I/AAAAAAAALYo/TJ-pFdKGa9g/s72-c/Beaufre_Andre_Eisagogi-sti-stratigiki.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0

Beaufre Andre Eisagogi sti stratigikiΟ συγγραφέας τιτλοφορεί το βιβλίο του: "Εισαγωγή στη Στρατηγική", αλλά αυτός ο τίτλος είναι πολύ σεμνός. Aυτό γίνεται αμέσως φανερό σε κάθε αναγνώστη ή ερευνητή πληροφορημένο. Στην πραγματικότητα, το έργο του είναι η πιο ολοκληρωμένη πραγματεία περί Στρατηγικής επιμελώς διατυπωμένη και ενημερωμένη, που κυκλοφόρησε στην περίοδο της γενιάς μας - σε πολλά σημεία υπερέχει όλων των προγενέστερων σχετικών πραγματειών.Έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει έργο κλασικό, ένα εγχειρίδιο της Στρατηγικής. Αν καμιά φορά διαφωνώ μαζί του σε μερικές λεπτομέρειες σχετικές με την ερμηνεία ή τη διατύπωση, είμαι όμως απόλυτα σύμφωνος σε πολλά σημεία και με μεγάλη ευχαρίστηση χαιρετίζω μία τόσο αξιόλογη συμβολή στον τομέα της σκέψης πάνω στα βασικά στοιχεία του πολέμου. Λοχαγός B. H. Liddell Hart - απόσπασμα από τον Πρόλογο Writer: Στρατηγός Beaufre | Language: Greek | Pages: 95 | Size: 3.7 Mb | Editions: ΔΕΚ/ΓΕΣ Αθήνα 1987

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)