ZSoft Uninstaller 2.5 (Exe & Portable). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-tuGJTKS-SH0/UHAngYtJO3I/AAAAAAAAQSo/BmNhQh_XZ5Y/s72-c/ZSoft%2BUninstaller%2B2.5.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Το ZSoft Uninstaller είναι ένα ισχυρό εργαλείο που καθιστά ευκολότερη την πλήρη απεγκατάσταση εφαρμογών, δίχως να αφήνει υπολείματα στο σκληρό δίσκο σας και την Registry των Windows.
Το πρόγραμμα θα σας παρουσιάσει αρχικά με μια πλήρη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών και παιχνιδιών σας, όπως ακριβώς θα έκανε και η λύση απεγκατάστασης των ίδιων των Windows.
Επιλέξτε μια εφαρμογή που δεν χρειάζεστε πλέον, κάντε κλικ στο Uninstall, και ο τυπικός uninstaller της θα εκκινηθεί, ξεκινώντας να κάνει την... αναμενόμενη δουλειά του.
Αλλά μετά από αυτό, το ZSoft Uninstaller μπορεί να αναζητήσετε αρχεία και καταχωρήσεις της Registry που μπορεί να έχουν απομείνει στον υπολογιστή από την εγκατάσταση.
Θα λάβετε μια πλήρη αναφορά από οτιδήποτε εντοπίσει, και θα μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς αυτά που θέλετε να διαγράψετε.
Και, ως... bonus, το ZSoft Uninstaller περιλαμβάνει επίσης μερικές χρήσιμες επιλογές συντήρησης του PC, με εργαλεία που επιτρέπουν τη διαγραφή προσωρινών αρχείων, τον εντοπισμό άδειων φακέλων, τον έλεγχο των προγραμμάτων που εκκινούνται κατά τη φόρτωση των Windows και πολλά άλλα.

Λειτουργικά Συστήματα: Windows 7 (32 bit)/Vista (32 bit)/XP
Γλώσσες που υποστηρίζει: Αγγλικά, Κινέζικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ούγγρικα, Ιταλικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Σουηδικά

exe. version:

Portable version:

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)