Προσοχή Spam email στο Skype ! ! ! |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-5AbF7l9edNg/UJGCJYWsc5I/AAAAAAAAQfU/hDJHKY0AyeI/s72-c/skype_email_spam_malware.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποτίθεται ότι έρχεται από το Skype υποστηρίζει ότι ο κωδικό πρόσβασής σας άλλαξε με επιτυχία και οδηγεί σε ένα malware, προειδοποιεί η Webroot.
Το e-mail αναφέρει:
"Your new Skype password has been set.
You can now view your attached call history and instruction how to change your account settings.
If the changes described above are accurate, no further action is needed. If anything doesn’t look right , follow the link to make changes. Resotre password[LINK]"

Εάν ο παραλήπτης ανοίξει το συνημμένο, το σύστημά του θα μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό.
Το κακόβουλο λογισμικό εντοπίζεται σαν "Andromeda".
Το malware ανοίγει ένα backdoor που επιτρέπει στους κακόβουλους δημιουργούς του να έχουν πλήρη πρόσβαση στο host του θύματος.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ίδιο κακόβουλο λογισμικό έχει χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο μήνυμα spam UPS.
Σαφώς, και τα δύο spam έχουν ξεκινήσει από τους ίδιους κακόβουλους χρήστες.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)