Yandex.Disk - Κάντε εγγραφή και κερδίστε έως και 20GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnpTjO44h1H5ror4TnzQx2jQeXlq_MRorb-Wr8SMNrHfSUNbz6Bxh2xudHunYLD1TFy9f7Gbj1o9GmlY4o97qMnn3QvDyL9SzW727zplLnLnGB8LYmdVXSrig2MdeYND4yuNuZXDHUBSg/s72-c/Yandex.Disk.jpg' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
H Yandex, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης της Ρωσίας που δραστηριοποιείται επίσης σε άλλες υπηρεσίες (κάτι αντίστοιχο της Google), αφήνει στην άκρη την πολιτική των προσκλήσεων και ανοίγει σε όλους τις εγγραφές για το Yandex.Disk. Πρόκειται για την δική της πρόταση στην κατηγορία των υπηρεσιών αποθήκευσης και συγχρονισμού δεδομένων στο cloud και έρχεται με έως και 20GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Το Yandex.Disk διαθέτει online έκδοση, αλλά και εφαρμογές για Windows, OS X, iOS και Android, ενώ στη λειτουργία του θυμίζει αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το Dropbox, το SkyDrive, το Google Drive και το SugarSync.

Εκεί που διαφοροποιείται έναντι των ανταγωνιστών του, όμως, είναι στο γεγονός ότι προσφέρει περισσότερο δωρεάν αποθηκευτικό χώρο, αφού οι χρήστες του μπορούν να φτάσουν έως και 10GB δωρεάν ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα (εγκατάσταση της εφαρμογής, ανέβασμα 1-2 αρχείων σε αυτή και διάδοση της υπηρεσίας σε έναν φίλο). Επίσης, το Yandex.Disk διαθέτει, όπως το Dropbox και το SugarSync, τη λειτουργία του referral, όπου για κάθε νέο χρήστη που εγγράφεται στην υπηρεσία χάρη σε εσάς κερδίζετε επιπλέον χώρο, με το όριο να φτάνει στα 20GB.

Το Yandex.Disk δεν περιορίζει το κοινό του μόνο στη Ρωσία, αφού διαθέτει αγγλικό περιβάλλον χρήσης και μπορείτε ελεύθερα να κάνετε εγγραφή σε αυτό από τη διεύθυνση disk.yandex.com.

Μάλιστα, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι πρόσφατα η Yandex πραγματοποίησε συμφωνία με τη Samsung σύμφωνα με την οποία όσοι Ρώσοι αγοράσουν ultrabook της εταιρείας μέχρι το τέλος του 2012 αποκτούν 250GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Yandex.Disk.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)