Adobe Edge Web Fonts - Μία εναλλακτική λύση για ποιοτικά Web Fonts. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-swpfbvCgPW0/UGRx_RWmeeI/AAAAAAAAQOQ/d7eToeeKwlI/s72-c/Adobe%2BEdge%2BWeb%2BFonts.jpg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Την υπηρεσία Edge Web Fonts εγκαινίασε η Adobe, προσφέροντάς μας ακόμη μία εναλλακτική λύση στην αναζήτησή μας για ποιοτικά Web Fonts που θα ενσωματώσουμε στις ιστοσελίδες μας. Το Edge Web Fonts περιλαμβάνει εκατοντάδες δωρεάν γραμματοσειρές, στις οποίες περιλαμβάνονται τόσο κομμάτια από την βιβλιοθήκη της Adobe όσο και πολλές open source γραμματοσειρές.

«Κάτω από το καπό» η υπηρεσία υποστηρίζεται από την Typekit, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους ενσωμάτωσης και την ίδια ποιότητα υπηρεσιών και σταθερότητα. Η διαφορά είναι ότι οι γραμματοσειρές του Edge Web Fonts είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί κάποια ειδική ρύθμιση, κάτι που το κάνει ιδανική λύση για όσους δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Adobe έχει προχωρήσει σε συνεργασία με τη Google, ώστε να φέρει στην υπηρεσία της πολλές από τις open source γραμματοσειρές που περιλαμβάνονται στο Google Web Fonts. Σε αντάλλαγμα, θα προσφέρει την τεχνογνωσία της προκειμένου να διορθωθούν και να βελτιωθούν πολλές από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές του αποθετηρίου της Google – κάτι που η αλήθεια είναι πως το χρειάζεται.

Όλες οι βελτιώσεις θα παραμείνουν, φυσικά, open source.
Το Edge Web Fonts μπορεί ήδη να χρησιμοποιηθεί με τις εφαρμογές Adobe Muse και Edge Code, ενώ θα ενσωματωθεί και σε επόμενες εφαρμογές που ετοιμάζει η Adobe.

Επίσης, σε ειδική ιστοσελίδα που τους έχει αφιερωθεί μπορείτε να δείτε τα καλύτερα από αυτά, μαζί με οδηγίες χρήσης για το πώς θα τα ενσωματώσετε στον ιστοχώρο σας. Τέλος, η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη στο....

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)