Eγκατάσταση Actions στο Photoshop - How to install Actions in Photoshop. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='https://2.bp.blogspot.com/-aW-lR68dV88/T9EWiSfFrLI/AAAAAAAANsA/uXNBONwo3dM/s72-c/How%2Bto%2Binstall%2Bactions%2Bin%2BPhotoshop.png' rel='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiME6DVcbv3gKvBNmYAN6FDaLxToDKS-E4cTNSSmHJAS370hC-oKXqo1VtWSfx20ExDsIsLjKJppxnTl_N-7lJi_B4ZDQzj5BQ5TZ9fMdN27ybf3x0Yzs0Jd7JQo_Ar824kLqZbIbRkOUU/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0
Αctions είναι μια καταγραμμένη αλληλουχία από διαταγές μενού, ενέργειες εργαλείων & άλλες ενέργειες επεξεργασίας εικόνας που μπορούν να αναπαραχθούν σε ένα αρχείο, μια ομάδα αρχείων ή ένα φάκελο γεμάτο από αρχεία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα (τα actions) για την παραγωγή ομοιόμορφων αποτελεσμάτων κατά την επεξεργασία πολλών εικόνων, όπως για παράδειγμα, η εφαρμογή μιας σειράς διαταγών ρύθμισης ή φίλτρων, ή εκτέλεση βημάτων προετοιμασίας πολλών εικόνων για εκτύπωση ή για μετατροπή.
Με δυο λόγια, τα actions είναι ό,τι είναι οι μακροεντολές που διαθέτουν τα περισσότερα προγράμματα.

Ας πάμε να δούμε μαζί το τρόπο εγκατάστασής τους....
Από τη γραμμή μενού του προγράμματος (Photoshop) επιλέγετε Window & από το drop-down menu που θα σας εμφανίσει θα επιλέξετε την διαταγή "Actions".


Μόλις, τσεκάρετε την διαταγή "Actions" θα εμφανιστεί η παλέτα με τα Actions, στο πλαϊνό μενού παλετών όπου έχετε τα layers, τα styles, τα swatces κλπ...


Τώρα, θα πάτε να "φορτώσετε" το action.
Πατώντας το κουμπί με το βελάκι, (δες εικόνα) εμφανίζεται το παρακάτω μενού


Κατόπιν, επιλέγετε "Load Actions" και φορτώνετε το επιθυμητό action.


Πατάτε "Play Selection" & περιμένετε το αποτέλεσμα του action.
Τέλος ! ! !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)