Sweet Home 3D ® έκδοση 3.4. |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://2.bp.blogspot.com/-0yHQPMRoF6I/TyVPt5wrbQI/AAAAAAAAARM/N7wfwb1DInY/s72-c/Sweet%2BHome%2B3D.png' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή διακοσμητικής εσωτερικού χώρου που σας βοηθάει να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε δισδιάστατο σχέδιο οικίας με τρισδιάστατη προβολή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sweet Home 3D για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας ή και να το κάνετε χρήση σε σύνδεση μέσα στον φυλλομετρητή σας (browser).

Το Sweet Home 3D διατίθεται στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα γαλλικά και σε άλλες γλώσσες και μπορεί να τρέξει σε Windows, Mac OS X 10.4 / 10.7, Linux και Solaris.

Το Sweet Home 3D είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα που διατίθεται στο SourceForge.net και διανέμεται με τους όρους Γενικής Άδειας Χρήσης GNU

Αναφέρετε τυχόν σφάλματα και αιτήματα για βελτιώσεις στην ιστοσελίδα του έργου του SourceForge.net.

Credits:

Μεταφράστηκε στα Ελληνικά από την Έλλη Νικολάου και τον Ηλία Τσιάντα

Εγκαταστάτης Windows (33,1 MB)
Τρέξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης που κατεβάσατε και ακολουθήστε τις οδηγίες του οδηγού εγκατάστασης.


Εγκαταστάτης Mac OS X (15,9 MB)
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε και τρέξτε την εφαρμογή Sweet Home 3D που βρίσκεται στον ανοιχτό φάκελο.
Για να εγκαταστήσετε το Sweet Home 3D, σύρετε και αφήστε την εφαρμογή στο αρχείο της επιλογής σας.


Εγκαταστάτης Linux 32 bits (52,7 MB)Εγκαταστάτης Linux 64 bits (46,7 MB)
Αποσυμπιέστε το αρχείο που κατεβάσατε και τρέξτε την εφαρμογή SweetHome3D που βρίσκεται στον αποσυμπιεσμένο κατάλογο.
Για να εγκαταστήσετε το Sweet Home 3D, μετακινήστε τον αποσυμπιεσμένο κατάλογο στον κατάλογο της επιλογής σας.Όποιο σύστημα και αν χρησιμοποιείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση των οδηγών της κάρτας βίντεο προκειμένου να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο Sweet Home 3D.

HomePageΤο Sweet Home 3d σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας και η ομάδα του "Στάλες στο γαλάζιο" σας εύχετε να το αποκτήσετε!!!!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)