FreeFileSync ( Ubuntu, Windows). |  Στάλες στο γαλάζιο ® <link href='http://1.bp.blogspot.com/-VyX-IYSuby4/TyrXS9cNUdI/AAAAAAAAMqU/-u0HG18qCCo/s72-c/FreeFileSync.jpeg' rel='https://4.bp.blogspot.com/-ucvLyH7G8ns/WNrpJ42EDOI/AAAAAAAAfwo/V5doGhzXC8QztinTcD9Jfy_YBPCPzpPOgCLcB/s640/Stales_sto_Galazio.jpg'/>

0Εφαρμογή που σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τα αρχεία σας μεταξύ δυο διαφορετικών μέσων αποθήκευσης.
Προσφέρει τη δημιουργία πιστών αντιγράφων σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να λειτουργήσει με αρχεία που είναι σε χρήση. Υποστηρίζει εξωτερικούς δίσκους, usb drives αλλά και δικτυακούς δίσκους.

Το απλό περιβάλλον εργασίας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε ζευγάρια φακέλων γρήγορα και χωρίς κόπο ενώ υπάρχει μια ποικιλία επιλογών.
Τα αρχεία μπορούν να συγκριθούν χρησιμοποιώντας την ημερομηνία τελευταίας πρόσβασης, ή απλά σύγκριση ανά bit.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αρχείων που μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια εργασία συγχρονισμού και το πρόγραμμα είναι χρηστικό ακόμα και στον ποιο ιδιότροπο χρήστη.

Οι μαζικές εργασίες μπορούν να βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας συγχρονισμού ενώ μεγάλου αριθμού ζευγαριών φακέλων, και η επιλογή να μετακινήσετε αρχεία στον κάδο ανακύκλωσης αντί απλά να τα διαγράφετε σημαίνει πως υπάρχει ένα επίπεδο προσταστίας.
Με γρήγορη λειτουργία, και απλές ρυθμίσεις το FreeFileSync επιτρέπει τον συγχρονισμό αρχείων χωρίς προβλήματα.

Για εγκατάσταση στα Ubuntu Oneiric, Natty και Maverick, μέσω τερματικού (Ctrl-Alt-T) θα πληκτρολογήσετε μία-μία τις παρακατω εντολές.


sudo add-apt-repository ppa:freefilesync/ffs
sudo apt-get update
sudo apt-get install freefilesync libgtkmm-2.4-1c2a
Για την διανομή Debian υπάρχει το αποθετήριο του εδώ

Για την Arch Linux εδώ

Για τις υπολοιπες διανομές....


Δημοσίευση σχολίου Blogger

Παρακαλώ, την προσοχή σας ! ! !

* Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα σε κάποια δημοσίευση (μη ενεργός συνδεσμος λ.χ. ή οτιδήποτε άλλο), παρακαλούμε κάντε τον κόπο να γράψετε στα σχόλιά σας, το οποιοδήποτε πρόβλημά σας, ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωσή του.
Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε ένα "Ευχαριστώ" προς όσους ασχολήθηκαν & σας προσέφεραν ένα... κομμάτι από τη γνώση τους.

Παράκληση προς τους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές:

* Να αποφεύγετε να γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλιά σας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά.
* Αποφεύγετε το spamάρισμα στα σχόλια. - Please don't spam me!
* Σε περίπτωση που δεν έχετε καταλάβει κάτι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την φόρμα των σχολίων και θα σας απαντήσουμε σε εύλογο χρόνο, γι' αυτό ΜΗΝ καταφεύγετε στη αποστολή e-mail για τις όποιες απορίες σας.
* Χρησιμοποιήστε το Reply (που βρίσκεται κάτω από την εικόνα χρήστη), αν θέλετε να του απευθύνετε το λόγο, ή να απαντήσετε σε προυγούμενο σχόλιο.
* Το μέγιστο όριο χαρακτήρων είναι 4.096
* Τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σημείωση: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κανετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας.!

 
Top
Blogger Tutorials

Δημιουργήστε τώρα ένα ιδανικό ιστολόγιο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1€.Περισσότερα από 500 tutorials είναι στη διάθεσή σας.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου «Στάλες στο γαλάζιο» σας συμβουλεύουν...
Αποφεύγετε την οποιαδήποτε προσφερόμενη "βοήθεια" από τυχάρπαστους και κατ' επίφαση "web designers", που από ιδιοτέλεια και μόνο προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την άγνοιά σας!!!
Με εκτίμηση
«Στάλες στο γαλάζιο»
:-)